Ondřej Němec
24. května 2018 • 16:10

Vémola, Kníže, Kincl, Muradov… V O2 Areně se znovu představí ti nejlepší z MMA

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle našlapaná startovka tu ještě nebyla! XFN 11 v O2 Areně slibuje zápasy špiček českého MMA. Hlavním hřebem večera bude velmi očekávaná bitva Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem. Ale tomuto střetu budou předcházet souboje mnoha zvučných jmen. Do klece opět vyrazí například Petr „Monster“ Kníže, Machmud Muradov a Ivan Buchinger.



Fanoušci MMA se mají nač těšit. XFN 11 v pražské O2 Areně jim naservíruje výběr z toho nejlepšího, co česká scéna smíšeného bojového umění nabízí.

„Naše druhá O2 Aréna ukáže, že jsme na kartě opět nešetřili. Je nabitá perfektními zápasníky, kteří se na ni dlouhodobě připravují a investují do ní hodně času a úsilí,“ komentuje soupisku zápasů Alena Holá, která má v organizaci XFN na starosti matchmaking, tedy výběr bojovníků.

„Všechny duely budou jiskřit, není zde slabý soupeř ani žádná malá domů. Myslím, že je to to nejlepší, co jsme kdy nabízeli a ukazuje to usilovnou práci XFN týmu. Už teď mám husí kůži na rukou, když si představím skandující diváky, jako tomu bylo vloni.“ 

Krom velikého souboje Karlose Vémoly s Patrikem Kinclem, na který je zvědavý stále větší počet lidí, dojde v O2 Areně k dalšímu souboji matadora MMA Petra „Monstera“ Knížete. Do klece znovu vstoupí i Machmud Muradov, toho čeká dokonce odveta s Brazilcem Davidem Ramirezem, s nímž v roce 2016 prohrál a odešel tehdy z tvrdé bitvy se zlomenou klíční kostí, za což slibuje tvrdou odplatu. 

Soupiska duelů na XFN 11 v O2 AreněFoto XFN

„Tato fightcard již dnes vstoupila do historie česko-slovenského MMA. XFN tak potvrzuje svoji vedoucí pozici nejen v České, ale i Slovenské republice,“ říká Petr Kareš, promotér XFN. „Osobně mám skvělý pocit především z toho, že ti nejlepší českoslovenští zápasníci dali přednost této akci před zahraničním angažmá. Je to stejné jakoby fotbalisté ze světových klubů přijeli hrát fotbal zpět do Čech.“ 

Velikým překvapením je také skutečnost, že proti veleúspěšnému bojovníkovi Ivanu Buchingerovi v souboji opravdu nastoupí Jaroslav "Jubox" Pokorný. Třiatřicetiletý bijec z Hradce Králové byl sice velmi dopředu v tomto souboji ohlášen, ale před několika týdny musel podstoupit operaci kolene. Nyní ale rázně tvrdí, že v O2 Areně nesmí chybět, na operaci nehledě. 

„Každého z nás něco bolí a jen naše srdce a vůle posouvá naše limity. Neumím tancovat a nepiju lattéčko, ale umím bojovat a proto budu v 02 Aréně,“ nechybí Pokornému odhodlání. „Cítím se mnohem lépe, než první den po operaci a můj tým mi nastavil tréninkový plán tak, že budu připraven na dvě stě procent.“ 

Svátek českých bojových sportů se uskuteční 28. června v pražské O2 Areně.

Vstupenky na XFN v O2 aréně ZDE >>> 

Machmud Muradov předvedl na XFN 8 skvělý výkon
Machmud Muradov předvedl na XFN 8 skvělý výkon

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud