Ondřej Němec
Premium
11. února 2019 • 13:13

Vémola o konci v XFN: Už necouvnu! Promluvil o zrušených zápasech

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký kšeft, největší přestup na poli českého MMA. Tak lze mluvit o překvapivé změně, kterou fanouškům přinesl populární bijec Karlos „Terminátor“ Vémola. Více jak rok byl zápasníkem organizace XFN. Nyní ale podle všeho oznámí nástup u konkurenční organizace Oktagon. Jaké ho k tomu vedly důvody? „Neviděli jsme už nějakou společnou budoucnost,“ prozrazuje v otevřeném rozhovoru pro iSport Premium, kde mluví i o peněžních závazcích či zápasech, které ho měly v XFN čekat.



Terminátor hlásí odchod. Více jak rok nastupoval Karlos Vémola pod logem organizace XFN. Během té doby zažil veliké momenty. První zápas v O2 areně, později i nástup před více než sedmnácti tisíci fanoušků. Nyní ale nejslavnější český MMA gladiátor všechny překvapil. Přestupuje do organizace Oktagon. Říká přitom, že to udělal s ohledem na svou kariéru. 

Nakolik je váš přestup z XFN do Oktagonu reálný?
„Myslím si, že velmi. Teď už asi necouvnu. Po zvážení pro a proti…“

A co v tom pro a proti rozhodovalo?
„Asi celkový přístup. Nějaké nedohody mezi mnou a XFN. Ale to bych asi nechtěl zveřejňovat do té doby, dokud oni nezveřejní svou verzi. Až pak zveřejním svou. Na otázku, proč jsem odešel, říkám, že to mám v hlavě nastavené tak, že jsme s XFN už neviděli nějakou společnou budoucnost. XFN mělo pocit, že je ‚převémolováno‘, že chtějí budovat nějaké nové talenty.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud