Tereza Janovská
5. března 2019 • 11:11

Bijcova praštěná oslava skončila zraněním. Hovadina, setřel ho šéf UFC

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pouhých třicet osm vteřin zápasu stačilo. Šestadvacetiletý brazilský zápasník Johnny Walker ve svém třetím zápase ve slavné MMA organizaci UFC porazil Mishu Cirkunova působivým naskočeným kolenem. Jeho oslava vítězství se však poněkud zvrtla. Chtěl padnout na zem a zmítat se tam jako červ. Jenže pád neuhlídal a radost rázem vystřídala bolest. Walker si totiž vykloubil rameno a skončil v péči lékařů.



Podobně jako trenér plzeňské Viktorie Pavel Vrba předvádí oslavu ve stylu lachtana, chtěl Johnny Walker oslavit svou celkově sedmnáctou výhru na profesionální scéně MMA. Jenže mu podle plánů nevyšla, téměř okamžitě po dopadu se začal svíjet v bolestech. Vykloubil si totiž rameno.

„Musím trénovat víc, protože jsem netrénoval na oslavu,“ zlehčoval své zranění zápasník. „Všechno, co jsem natrénoval, šlo dobře. Natrénoval jsem naskočené koleno a vyšlo, trénoval jsem údery a povedly se mi. Ale oslavu jsem netrénoval a dopadlo to takhle,“ dodal vysmátý bojovník.

Toho si ihned po zápase dobíral i vyhlášený moderátor Joe Rogan. „Vážně ses teď zranil během oslavy výhry?“ kroutil hlavou. Zároveň nechal pustit zpomalený záběr jeho oslavy. „Už tohle nikdy nedělej, prosím,“ řekl mu.

VIDEO: Podívejte se na Walkerovu šílenou oslavu:

Pro Walkerovu oslavu však neměl žádné pochopení šéf UFC Dana White. „Ten kluk je výjimečný a já bych si moc přál, aby s těmi hovadinami po zápase přestal,“ nebral si servítky. „Není žádný důvod, proč by měl slavit takhle. Dělat nějakýho červa nebo co se to k čertu snažil udělat. Je to zbytečné. Nemusí to dělat. To, co udělal předtím, bylo už tak působivé,“ připomenul jeho parádní ukončení zápasu.

„Jsem v pořádku, rameno není tak hrozné. Potřebuju teď jenom nějaké cvičení a ujistit se, že to není nic vážnějšího a bude to 100% v pohodě,“ vzkázal později na svém twitteru nešťastný oslavenec.

Johnny Walker se pomalu, ale jistě dere na výsluní. Na svém kontě má již sedmnáct výher a pouhé tři porážky. Jen jediný zápas skončil na body, zbytek dokázal ukončit ještě před limitem. I díky tomu se probojoval na patnáctou příčku polotěžké váhy v UFC.

Johnny Walker se zranil při oslavě vítězství.
Johnny Walker se zranil při oslavě vítězství.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud