18. března 2019 • 15:55

Bojovník Kincl: I když má XFN kvalitní zápasníky, nálada není úplně růžová

Autor: iSport.cz, ON
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Značka XFN se potýká s problémy, opustilo ji několik hvězd v čele s Karlosem Vémolou. Patrik Kincl, který měl právě s "Terminátorem" podruhé bojovat, ale zůstává. Co přimělo královéhradeckého bojovníka neopustit svou domovskou organizaci? Nejen o tom chatoval se čtenáři iSport.cz. Všechny odpovědi čtěte ZDE>>>



Patrik Kincl

Martin Drhlík, 18. března 2019
Kdyby to bylo na Tobě, změnil bys pravidla k hubnutí/vážení?
Ano, přešel bych na systém One FC, kde se nesmí odvodňovat.
Michal, 18. března 2019
Ahoj, kdyby ti vedení XFN nabídlo roli promotéra, šel bys do toho ? Díky za odpověď.
Ahoj, nešel. Chci se věnovat zápasení a trenéřině. Kdyby mi nabídli milion měsíčně, tak bych to zvažoval. :)
6hejc, 18. března 2019
Budeš zase zapasit v 77?
Ano.
Lukáš, 18. března 2019
myslíš, že se s Karlosem někdy udobrite?
Podle kartářky to bude za deset let v pohodě. :)
Dominik6, 18. března 2019
Ahoj, jak je to teď mezi tebou a Pínem? Už je to v pohodě?
Ahoj, zatím jsme si vyměnili jednu SMS zprávu. Snad bude ještě příležitost si pár věcí vyříkat.
Tomáš, 18. března 2019
Jaké ambice máš do budoucna, čeho by jsi chtěl dosáhnout? Dík za odpověď a přeji hodně štěstí.
Chtěl bych jednou vybudovat skvělé a reprezentativní sportovní středisko s kavárnou. :)
kuba, 18. března 2019
Ahoj, plánuješ ještě nějaký zápas před o2 ? Je to přeci jen dlouhá doba ještě...
Ahoj, teď už není šance na kvalitní přípravu na nějakého soupeře. Kdybych věděl, že odveta v červnu nebude, dal bych si mezi tím zápas.
Frantisek, 18. března 2019
Doby den... chtel bych se na neco zeptat ikdyz vim ze nedostanu uprimnou odpoved kdyz mate smlouvu s XFN... kdyby jste se dival jako nezaujaty fanousek MMA... ktera organizace je podle vas lepsi... Oktagon nebo XFN? Mam na mysli i zviditelnovani se na youtube kde mam pocit ze Okragon je na tom lepe a podle me ma Oktagon jednu velkou vyhodu a to je Oktagon Vyzva... dekuji za odpoved a at se dari a hlavne at jste zdravy
Ahoj Františku, pojďme upřímně odpovědět: Nebudeme si nic nalhávat. I když má XFN kvalitní zápasníky, nálada není úplně růžová. Podle mě, když vezmeme v potaz veškerá hlediska, tak se Oktagon jeví jako lepší - a viditelnější - organizace.
generál po bitvě, 18. března 2019
Ahoj Patriku, je pro tebe Muradov reálnou vstupenkou do UFC? Za mě skvělý zápas a moc se těším, že ho porazíš a vyrazíš nás reprezentovat mezi kucí z emeriky! Ať se tady lvi třeba přežerou...fandím ti! ;)
Ahoj generále, může být. Děkuji za podporu, budu se snažit.
Jake, 18. března 2019
Ahoj Patriku, moc to fandim, zajímalo by mě zda jsi měl kromě Karlose (a ted touhy po odvetě) nejaky důvod k přestupu do vyšší váhy? Byl jsi skvelej, mimoradnej welter, nebylo by lepsi zmlatit Pirata, Kozmu, případně je-li nějaká další 77 v XFN, vzit tituly a jit do UFC? Konkurence v 84kg je šílená.
Ahoj, přestup byl hlavně kvůli Karlosovi. Plus jsem si chtěl odpočinout od drastického shazování. V plánu mám návrat zpět do velteru, kde je konkurence srovnatelná.
Pepik, 18. března 2019
Je pravda, ze mas vlozene penize do XFN jako urcity vlastnik?
Pepíku, pravda to opravdu není.
Antonín , 18. března 2019
Je možné si te najmout jako soukromého trenéra? Základy mma, posilování a strava?
Za velice, velice, velice vysoký obnos to lze. :)
Patrik Ostrava, 18. března 2019
Ahoj Patriku. Někdy si se zminil, že nebudeš ta krysa co opouští loď (XFN), když se potápí. Nemyslíš si, že ti lidi co odešli, odešli oprávněně a právě proto, že nedostali několik výplat. XFN jde docela ke dnu a Petr Kareš působí opravdu nesympatický ale ohromne moc nesympaticky. Oktagon jednal s tebou. Mohl jsi tam mít atraktivní soupeře a Vemolu s kterým si tak chtěl odvetu.
Ahoj Patriku z Ostravy, věřím, že se XFN polepší. Pokud bych odešel, XFN by s největší pravděpodobností bylo blíže konci. Myslím, že je potřeba udržet ZDRAVOU konkurenci. Uvidíme, jak vše dopadne.
Ondra , 18. března 2019
Ahoj, je v budoucnu reálný tvůj zápas s Petrem Knížetem o titul v 77 kam přešel?
Ahoj, je to zápas, po kterém netoužím a připadá mi zbytečný.
TomBr, 18. března 2019
čau Paťas, necheš přijet k nám na skoro jih moravy si se mnou udělat selfíčko? Třeba budu jednou taky slavnej, tak by se ti to mohlo hodit. :) Fandím ti, ať se daří
Ahoj Tome Br. Chel bych, ale není čas.
Olda , 18. března 2019
Kdo je podle tebe těžší soupeř Mach nebo Karlos?
Každý je úplně jiný. Řekl bych, že zkušenosti jsou na straně Karlose.
Vojtech Holub, 18. března 2019
Ahoj, nemyslis si ze vas duel s muradovem zbytecne jednomu z vas stopne cestu do ufc, nebo zahranici? Diky
Ahoj Vojto, v první řadě je to zápas, který může XFN pomoci. A jednomu z nás tu cestu výrazně zkrátí.
Tomáš Žigmund, 18. března 2019
Dobrý den, když odešel Vémola z XFN označil jste ho za sraba co utíká a vymýšlí si, když odešel z takřka stejných důvodů Dvořák, bylo to najednou v pohodě. Nechtělo by to tu a tam více rozvahy?
Dobrý den Tomáši, David Dvořák měl jiné důvody k odchodu. Vémola byl hlavní hvězdou XFN a podle toho se k němu chovali. Podle mě důvody jeho odchodu nejsou takové, jaké tvrdí.
Vojta, 18. března 2019
Čau Paťas, nemáš už v redakci iSportu vlastní kancl? Měj se a hodně štěstí, ať už nastoupíš proti komukoli.
Ahoj Vojto, dělám si tu zálusk na místo recepčního. Je tu takový dlouhý stůl, pod kterým by se dalo dobře spát. Ehm. Regenerovat. :)
Jiří Kuba, 18. března 2019
Dobrý den Patriku,jsem strašně rád za to ,že jste společně s Muradovem,moji dva nejoblíbenější fighteři na české scéně ,zůstali v XFN a doufám, že gala v Pardubicích zůstanou trvalou zastávkou XFN. I když, co teď předvedl oktagon v Ostravě byla reklama na MMA.Chtěl bych se zeptat,dá se někde v H.K.,ač úplný začátečník,začít s tréninkem MMA(ať ,už někdo toho Karlose vypne v prvním kole😀)Děkuji za odpověď
Dobrý den, Jiří, v HK trénujeme v All Sport Academy, tak doufám, že se brzy uvidíme.
Václav Pavelek, 18. března 2019
Patriku, sice lidsky mi tvůj styl vystupování nesedí, ale sportovně ti fandím. Zajímá mne, jak vidíš budoucnost XFN. Já osobně jsem rád za XFN i Oktagon, konkurence tomuto sportu může jen prospět. XFN je teď docela zdiskreditovaná osobou pana Kareše a afér okolo, mnoho lidí na ni zanevřelo. Z mého pohledu fanouška ztrácí XFN hlavně v oblasti PR, proma a takového toho tahu na fanoušky. Proto mne zajímá pohled zápasníka zevnitř organizace. Díky a ať se v USA daří pořádně natrénovat. PS: jak bys tipoval vítěze zápasu Vémola x Kimball?
Ahoj Václave, s tím, co píšeš nemohu nesouhlasit. Věřím, že se XFN podaří opět zvednout. To je i důvod, proč zůstávám. Jestli se to povede uvidíme až časem. Děkuji za přání. PS: Viděl jsem jen jeden zápas Kimballa a podle toho se těžko odhaduje.
Tomas Morava, 18. března 2019
Ahoj Patriku, co myslis, ze muze zachranit XFN? Oktagon mel dlouho horsi zapasniky, presto dokazal Ondrej Novotny vytvaret pribeh a atmosferu, ze podle me, byly oktagon akce lepsi. Perfektne udelane, clovek se tesil i na horsi bojovniky, protoze cela show mela lepsi atmosferu. Ted uz ma Oktagon bojovniky minimalne srovnatelne. V XFN jsi ty a mach. Hlavni aktivity delal podle me Karlos, ktery presel a tak internetova vypln mezi galaveceri je totalne na strane Oktagonu. A samozrejme pokud mesice posloucham nejaky pribeh chci ho pak videt i v kleci. Myslim, ze pro XFN je velka ztrata i Pino, ktery asi neni nejlepsi mma zapasnik, ale stale osobnost co prilaka divaky. Jak z toho tedy ven? Neni pro tvou karieru lepsi prejit tez do jasne jednicky?
Ahoj Tomáši, Podle toho, co píšeš, mi připadá, že jedničku hodnotíš podle toho, jakou show umí vytvořit. Mě naopak zajímá zápasová kvalita. Myslím, že XFN má stále o něco zkušenější zápasníky (viz Buchinger, Klein, Muradov, Jarda Pokorný...).
Hanz, 18. března 2019
Ahoj Patriku jak moc je možné,že se utkáte s Muradovem? A případně jak vysoko bys řadil Makhmuda co se týče soupeřů s kterými jsi zápasil? Díky,ať se daří v přípravě.
Ahoj Hanzi, podle mě je to moc možné. :) Muradova bych určitě zařadil mezi těžké soupeře.

Otevřená Kinclova zpověď: Vězení ze mě udělalo lepšího člověka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud