Ondřej Němec
1. srpna 2022 • 17:41

Co jste z Vémolovy veselky neviděli: Kasička plná eur pro novomanžele

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Karlos Vémola uspořádal veselku v Občanské plovárně na břehu Vltavy. A nebyl by to on, kdyby se jednalo o běžnou svatbu. Kromě velké show a odhalení, že už je český Terminátor s Lelou Ceterovou nějakou dobu oddán, byla na hostině řeč o truhle, do které hosté naházeli tolik peněz, že svatební cesta bude možná znamenat dvojitou pouť kolem světa. Pravdou je, že už jeden z darů obnášel pořádný balík. Jak lze vidět ve videu se známým bavičem Michalem Kavalčíkem, který byl moderátorem celé akce.



Proslavil se jako „Ruda z Ostravy“, ale už několik let vystupuje jen pod svým vlastním jménem – Michal Kavalčík. A právě on byl moderátorem velkolepé svatby Karlose Vémoly a Lely Ceterové.

„V takovém měřítku, s takovým příjezdem, s tolika kamerami… To jsem v životě nezažil,“ hodnotil veselku Kavalčík. „A je vidět, že ti přátelé, co přijeli, jsou prostě normální lidi, kteří Karlose znají a umí se bavit. Nádherná atmosféra!“

Michala Kavalčíka přitahovaly finanční dary.
Michala Kavalčíka přitahovaly finanční dary.

Ač zkušený speaker provázel celým programem, sám ho prý úplně neznal. „Věděl jsem jen o dvou zpěvácích na začátku. A pak mi řekli, že ještě něco bude. Byl jsem proto v šoku, že tu z patnáctiminutového zpívání byla hodinu a půl dlouhá show. Vystřídaly se tu všechny formáty, všechny žánry. Zpívalo se česky, slovensky, anglicky, romsky… No prostě tu bylo vše.“

Během rozhovoru pro iSport.cz Kavalčík držel v rukou kasičku, do které jeden z hostů umístil peníze pro novomanžele. O jak velký balík se jednalo, posuďte sami z videa.

„To je dárek pro Karlose. Tím, jak jezdím po světě, tak občas dostávám honoráře v eurech. A tak jsem si dovolil krásný eurovky…“ žertoval Kavalčík a během toho „akvárko“ plné bankovek omylem otevřel a ty se částečně rozsypaly na podlahu.

Známý vtipálek pak začal eura sbírat a některé si nacpal do kapes. Na této etudě sehrané pro iSport.cz je tak vidět, jak byla kasička naplněná.

Pozn.: Moderátor následně všechny peníze vrátil zpátky.

Vémola a Vémolová. Krampol posvětil sňatek slavného fightera
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud