3. srpna 2020 • 20:24

Federer zaskočil mladé tenistky. Výměny na střeše, oběd i dárek

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slovácko - Sparta: Kuchta utekl do sóla a přeloboval Fryštáka. Senzační gól, 0:1
SESTŘIH: Teplice - Liberec 2:0. Rozhodl Fila, strach o Kulenoviče
VŠECHNA VIDEA ZDE

Životní zážitek mají za sebou dvě děvčata z Itálie. V dubnu, kdy panovala přísná opatření kvůli koronaviru, si Carola (11) a Vittoria (13) zahrály proti sobě tenis. Nebyl to ale ledajaký zápas, každá stála na střeše jiné budovy. Video s jejich hrou viděla světová superstar bílého sportu Roger Federer. Švýcar se nyní vydal nic netušící slečny překvapit a dokonce si s nimi zahrál a pozval je na oběd.



Dvě italské školačky Carola a Vittoria zaujaly během pandemie COVID-19 svým videem, na kterém hrají tenis. Nic neobvyklého? Ale ano, každá z dívek byla na střeše jiného domu. Jako „síť“ sloužila mezera mezi střechami.

Jejich zábavu během přísných opatření již viděly statisíce lidí. Na to konto se dívkám ozvala společnost vyrábějící těstoviny, že by s nimi udělala rozhovor. Mladé tenistky ale netušily, že se firma spojila i s jejich velkým idolem Rogerem Federerem.

„Můj oblíbený hráč je Federer. Mám ráda, jaký je na kurtu, je vždy koncentrovaný. Když bych ho potkala, asi bych po něm skočila. Byla bych v sedmém nebi,“ řekla Vittoria. „Když bych měla vybrat jeho nejlepší úder, byl by to bekhend,“ dodala.

Slova obdivu přidala i Carola. „Chtěla bych hrát tak elegantně, jako on, ale zase bych chtěla mít sílu jako Nadal,“ pronesla.

A v tu chvíli to přišlo! Federer vyšel zpoza závěsu a potichu přišel vedle dívek a zeptal se jich, jak se mají. Mladší Carola se z údivu začala smát, Vittoria zase úplně ztratila řeč a v obličeji se jí objevil výraz obrovského překvapení.

„Nemůžeme tomu uvěřit. Federer je na naší střeše,“ křepčily po chvíli ve videu dívky, které rychle křičely zprávu o vzácné návštěvě na svou babičku. „Lidi, tohle je Federerova raketa, a tady je Federer,“ sdílely Italky své štěstí ve videu.

Švýcarská hvězda si s nimi poté střihla několik výměn, jak jinak než ze střechy na střechu. A životní zážitek nekončil. Bývalá světová jednička dívky pozvala následně na oběd, vzhledem k okolnostem samozřejmě na těstoviny.  

„Osobně pro mě je to hodně speciální moment v rámci kariéry, překvapovat fanoušky nebo děti, stejně jako nyní Carolu a Vittorii,“ řekl Federer. „Bylo to skvělé. Hrál jsem na mnoha zvláštních místech po celé planetě. Ale tohle je pro mě nejvíc. Ukázali jsme, že můžete hrát kdekoliv a bavit se.“

Tenisová hvězda si pro děvčata schovala ještě jeden dárek. „Překvapení ještě nekončí. Náhodou vím o jednom opravdu dobrém letním kempu, který bude perfektní pro dvě dívky. Mluvil jsem s lidmi v Rafa Nadal Academy (Akademii Rafaela Nadala). Já a Barilla (společnost vyrábějící těstoviny) bychom vás tam rádi poslali. Proč ještě nebalíte? Užijte si to,“ usmíval se Federer.  

Roger Federer překvapil mladé tenistky. Zahrál si s nimi na střeše, pozval je na oběd a došlo i na dárek
Roger Federer překvapil mladé tenistky. Zahrál si s nimi na střeše, pozval je na oběd a došlo i na dárek

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud