14. října 2016 • 17:04

Supertrefy pro sázkaře: Ostrava naloží Žižkovu, Čech se bude radovat z výhry

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rádi tipujete a ještě nevíte, co si dáte na svůj tiket? Právě pro vás nabízíme několik doporučení na páteční den. Je libo anglickou Premier League, českou nižší soutěž či zápas Sparty? Podívejte se na zajímavé tipy, které vás mohou inspirovat.



ŠLÁGR VÍKENDU:

Ostrava–V. Žižkov (FOTBAL, FNL) – sobota, 17.00

Sázka: 1

Baník naposledy prohrál s Viktorkou v listopadu 2002. Bylo to na domácím hřišti (0:1). Poté už se šestkrát radovali Ostravané (16:2) a tři utkání skončila nerozhodně. Zajímavé je, že od zmíněného podzimu 2002 vyhrál Baník z pěti utkání na Žižkově čtyřikrát (4 – 1 – 0, 11:2), zatímco v domácím prostředí uhrál čísla 2 – 2 – 0 a 6:1. Poslední vzájemný duel těchto soupeřů je z jara 2012. Na Bazalech v něm vyhrála Ostrava 3:1. Inkasovaná branka v tomto střetnutí ukončila šest zápasů trvající gólový půst Žižkova ve vzájemných duelech. Baník je letos doma zatím stoprocentní a nic nenasvědčuje tomu, že by se na tom v souboji s Viktorií mělo něco změnit. Hosté mají zatím venku průměrnou bilanci 1 – 2 – 2 (7:9) a v tabulce Fotbalové národní ligy ztrácejí ze sedmého místa na druhou Ostravu osm bodů.

Ostrava–V. Žižkov (FOTBAL, FNL) – sobota, 17.00

Sázka: počet branek v zápase – 2 a více

Ostravský celek v pěti domácích zápasech nasbíral skóre 13:4, což je v průměru 3,40 branky na utkání. Viktorka má venku, po stejném počtu duelů, skóre 7:9. Šestnáct přesných zásahů tak vytváří zápasový průměr 3,20. Pokud v minulosti Baník doma Viktorii porazil, viděli diváci pokaždé minimálně tři branky (10:3). Nerozhodné výsledky se v historii vzájemných utkání těchto soupeřů v Ostravě zrodily čtyři. Dva z nich góly nepřinesly, zbývající dvojice měla výsledky 1:1 a 2:2. Odečteme-li ze všech devíti ostravských zápasů obě bezbrankové remízy a jedinou výhru Žižkova (0:1), všechna ostatní utkání splňovala hranici dvou branek. Z této šestice dokonce pět duelů přineslo minimálně tři góly, a tak odvážnější sázkaři mohou pro dnešní zápas zkusit o gól vyšší tip s pěknými kurzy kolem 1:84:1.

TREFY:

Sparta–Jihlava (FOTBAL, 1. LIGA) – neděle, 15.00

Sázka: 1

Letenský klub hostí předposlední tým tabulky, který v dosavadním průběhu nejvyšší soutěže jako jediný nezvítězil (0 – 4 – 5, 5:14). Mužstvo z Jihlavy jede do Prahy s vědomím, že se Spartou prohrálo na Letné čtyři z pěti prvoligových duelů (0 – 1 – 4, 3:16). Vysočina by ráda Spartu zaskočila jako na jaře 2013, kdy si domů odvezla remízu 2:2. Hosté budou na Letné zřejmě především bránit, Pražané by si ale s nimi měli poradit. Jen opatrně s handicapovými sázkami, Spartu čeká příští týden pohárový duel na hřišti Beer Ševy.

Chelsea–Leicester (FOTBAL, ANGLICKÁ LIGA) – sobota, 13.30

Sázka: 1

Anglický mistr je v probíhající sezoně svému titulu hodně dlužen. Mužstvo je uprostřed tabulky (2 – 2 – 3, 8:11) a na první Manchester City ztrácí deset bodů. Domácí bilanci bez porážky kazí Leicesteru výsledky venku. Tři zápasy a tři prohry se skóre 3:10 jsou dokonce aktuálně nejhorší venkovní statistikou soutěže. Naproti tomu Chelsea má na sedmém místě o pět bodů víc (4 – 1 – 2, 12:9), nemusí letos tříštit své síly mezi domácí soutěže a evropské poháry, a tak jsou pro její hráče duely Premier League nejdůležitější.

Arsenal–Swansea (FOTBAL, ANGLICKÁ LIGA) – sobota, 16.00

Sázka: 1

„Kanonýry“ sice čeká příští týden domácí souboj s Razgradem v Lize mistrů, síla bulharského soupeře ale není taková, aby se Arsenal nemohl plnohodnotně věnovat duelu se Swansea. Ani Velšané by neměli být těžkým soupeřem. Momentálně se zdají být totálně z formy, jelikož poslední čtyři utkání prohráli (3:8) a na vítězství čekají už šest zápasů (0 – 1 – 5, 6:12). Arsenal pět zápasů v řadě vyhrál (14:1), jedinou porážku pocítil v prvním kole ligy s Liverpoolem (3:4) a aktuálně má soutěžní bilanci 7 – 2 – 0 (20:4).

SESTŘIH Premier League: Burnley - Arsenal 0:1, rozhodl gól rukou v nastavení
Video se připravuje ...

Wolfsburg–RB Lipsko (FOTBAL, NĚMECKÁ LIGA) – neděle, 17.30

Sázka: 10

Nejvíc překvapivých výsledků na úkor favoritů přichází před evropskými poháry, a tak jsme vybrali také zápas, v němž pohároví účastníci nefigurují. Wolfsburg v prvních třech kolech neinkasoval (1 – 2 – 0, 2:0), pak ale přišlo vystřízlivění, když doma prohrál s Dortmundem 1:5. Momentálně čeká na vítězný zápas pět kol (0 – 3 – 2, 2:7). Lipsko si lepší vstup do premiérového ročníku bundesligy přát nemohlo. Stále je jedním z neporažených (3 – 3 – 0, 11:5), udržet tuhle visačku ve Wolfsburgu ale bude těžké.

CRAZY TIP:

CSKA–Levski (FOTBAL, BULHARSKÁ LIGA) – sobota, 15.30

Sázka: 02, 2

Sofijské derby bylo v minulosti dlouho jasnou záležitostí pro CSKA. Armádní mužstvo vyhrálo posledních pět soubojů (10:1) a s nesmiřitelným rivalem naposledy prohrálo v dubnu 2013 na jeho hřišti 1:2. Od té doby se CSKA pyšní osmizápasovou neporazitelností (6 – 2 – 0, 13:1). Jeden z nerozhodných výsledků ale dopadl lépe pro Levski. Bylo to v národním poháru v roce 2013, kdy pro sebe hosté rozhodli bezbrankový duel v deváté sérii pokutových kopů. Od posledního vzájemného utkání uplynuly dva roky, které CSKA strávilo v nižších soutěžích po vyloučení z první ligy. I když se jedná o derby, silnější se aktuálně zdá první Levski (7 – 2 – 0, 18:3), než o šest bodů čtvrté CSKA (5 – 2 – 2, 15:5). Co na to kurzy? No právě – pohybují se lehce ve prospěch domácích…

VÍTE, ŽE:

Fotbalisté Bayernu neinkasovali od Eintrachtu Frankfurt v osmi zápasech po sobě (7 – 1 – 0, 17:0).

Fotbalový Real Madrid nevyhrál již čtyři utkání po sobě – ve všech remizoval (doma 2x 1:1, venku 2x 2:2).

Fotbalisté Chelsea naposledy prohráli doma s Leicesterem v roce 2000, od té doby s ním mají bilanci 5 – 1 – 0 (16:7).

Fotbalisté Swansea neprohráli na Arsenalu poslední tři zápasy (2 – 1 – 0, 5:3), naposledy dvakrát vyhráli (1:0 a 2:1).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud