18. října 2016 • 19:50

Supertrefy pro sázkaře: Arsenal vyhraje v handicapu, uspěje i Bayern

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rádi tipujete a ještě nevíte, co si dáte na svůj tiket? Právě pro vás nabízíme několik doporučení na středu. Je libo slavnou Ligu mistrů, druhou českou ligu ve fotbale i hokeji či basketbalový Eurocup? Podívejte se na zajímavé tipy, které vás mohou inspirovat.



ŠLÁGR DNE:

Bayern–Eindhoven (FOTBAL, LIGA MISTRŮ) – 20.45

Sázka: 1

Jednička na Bayern nemá příliš vysoký kurz, v akovkách by ale mohla splnit účel a celkový kurz navýšit zhruba o dvacet procent. Nejprve ale musí Bayern nizozemského soupeře porazit. Hráči PSV zatím uhráli ve dvou zápasech Ligy mistrů bod za remízu 2:2 v ruském Rostovu. Předtím podlehli v domácím prostředí Atlétiku Madrid 0:1. Nejtěsnější prohru se Španěly si připsal v Madridu také Bayern. Ve středečním duelu by měl mnichovský klub navázat na tříbodový zisk z úvodního utkání s Rostovem, kterému nadělil pětigólový příděl (5:0). Ne snad, že by Eindhoven byl adeptem podobné porážky, ale Bayern doma často neztrácí. Přesto i mnichovský favorit umí klopýtnout. Naposledy dvakrát v bundeslize remizoval, poprvé dokonce doma s Kölnem (1:1). Bayer se s PSV v Lize mistrů potkal dvakrát. Obě setkání jsou ovšem velmi stará (1990 a 1999). Bayern tehdy vyhrál obě domácí utkání 2:1.

Orientační kurz 1,20:1

Bayern–Eindhoven (FOTBAL, LIGA MISTRŮ) – 20.45

Sázka: počet branek v utkání – 0 - 3

V Alianz Areně většina mužstev myslí především na obranu a taktiku podřizuje snaze příliš neinkasovat. Zápas s Eidnhovenem asi jiný obrázek nenabídne. Bude zajímavé sledovat, jak se domácí tým s defenzivou soupeře vypořádá. PSV má totiž v nizozemské lize druhou nejlepší obranu. Pět inkasovaných branek v devíti zápasech dělá průměr 0,56 na utkání. V Mnichově bývá hlavní otázkou, kolikrát se domácí prosadí gólově. Po debaklu, který si odvezly Brémy (0:6) a Rostov (0:5) Bayern na efektivitě útoku ubral. V následujících zápasech vstřelil po třech gólech Ingolstadtu (3:1) a Herthě (3:0), Kölnu už jen jeden (1:1). PSV je jiná „váhová“ kategorie, než poslední domácí soupeři Bayernu, a tak bychom se i v dnešním utkání mohli dočkat nižšího počtu branek ohodnoceného kurzy lehce pod hranici 2,00:1. Kdo si chce pojistit zápas o gól vyšší variantou, jsou pro něho připravené kurzy kolem 1,40:1.

Orientační kurz 1,94:1

TREFY:

Arsenal–L. Razgrad (FOTBAL, LIGA MISTRŮ) – 20.45

Sázka: 1, handicap 0:1 – 1

Před začátkem utkání připomínají jména soupeřů chystající se hru kočky s myší a teorie se předhánějí, kolik si bulharský tým z Londýna odveze branek. V odhadech o počtu branek buďte opatrní. Razgrad sice doma prohrál s PSG 1:3, byla to ale teprve druhá porážka týmu v probíhající sezoně (11 – 5 – 2, 46:19). V úvodním zápase Ligy mistrů uhráli Bulhaři remízu v Basileji 1:1. Takový výsledek by byl dnes prvořadým překvapením. Arsenal zůstává s aktuální šňůrou šesti výher v řadě (17:3) výrazným favoritem.

Olomouc–Znojmo (FOTBAL, FNL) – 17.00

Sázka: 1

Duel prvního s pátým by měl vyznít pro domácí. Sigma pět utkání za sebou zná jen výhry (11:2) a za posledních devět soutěžních utkání jich nasbírala osm (8 – 0 – 1, 5:3). Jediná prohra, která se vklínila mezi osmičku úspěšných utkání FNL, byl nevydařený domácí pohárový souboj s Táborskem (1:2). Znojmo naposledy doma udolalo Varnsdorf 2:1. Venku však má, včetně dvou pohárových utkání, jen průměrná čísla 3 – 1 – 3 a 10:7. I když před dvěma lety Znojmo v Olomouci vyhrálo (2:0), dnes by mělo odjet s prázdnou.

Prostějov–Most (HOKEJ, 1. LIGA) – 18.00

Sázka: 1

Jestřábi z Prostějova potvrzují loňskou formu, se kterou vybojovali, páté místo po základní části. Nyní jsou jen o skóre třetí (5 – 4 – 4 – 2, 55:40) za Č. Budějovicemi a na vedoucí Kladno ztrácejí tři body. Také Most je „věrný“ svým loňským výkonům. Ve druhé soutěži se zachránil jen díky lepším vzájemným výsledkům se Šumperkem. Letos je zatím jen tři body (4 – 1 – 2 – 8, 33:52) od poslední Kadaně. S Prostějovem by měl prohrát sedmý duel v řadě (0 – 0 – 1 – 5, 9:21), pátý po sobě v základní hrací době.

B. Podgorica–Málaga (BASKETBAL, EUROCUP) – 18.45

Sázka: 2

Málaga vloni vypadla ve španělské lize už ve čtvrtfinále, a tak si letos místo tradiční Euroligy zahraje Eurocup. Podgorica po pěti kolech vede společně s CZ Bělehrad Adriatickou ligu bez ztráty bodu (skóre +60) a jistě si brousí zuby i na silného soupeře. Potřebuje si napravit reputaci ze zápasu s jiným španělským klubem, Murcií, které v prvním utkání Eurocupu venku podlehla 77:86. Unicaja dnešním duelem do soutěže vstupuje. Soupeři se potkali před 14 lety v Eurolize. Málaga vyhrála venku 78:72, doma 87:75.

CRAZY TIP:

Baník U19–Pardubice U19 (FOTBAL, 1. DOROSTENECKÁ LIGA) – 13.00

Sázka: 1

Možná bychom dnes našli v záplavě juniorských zápasů i další aspiranty na „Crazy tip“. Tenhle z českých luhů a hájů ale vypadá při pohledu na vypsané kurzy nejzajímavěji. V Baníku historicky pracují s mládeží na nejvyšší úrovni a dorostenecké týmy s železnou pravidelností končí v popředí většiny mistrovských soutěží. Pardubice patří ve svém regionu rovněž k tomu lepšímu, co český rybník ve výchově nadějí přináší. Při vší úctě ale výsledků Baníku nedosahuje. Projevit by se to mělo i v dnešním dohrávaném utkání. Ostravu by vítězství posunulo na čtvrtou příčku z aktuální sedmé (4 – 3 – 1 – 2, 22:13). Pardubice jsou pouze o skóre (3 – 1 – 1 – 5, 11:12) nad barážovým patnáctým místem. V minulé sezoně v Ostravě prohrály 1:3.

VÍTE, ŽE:

Fotbalisté Slavie Praha prohráli v Brně poslední tři prvoligová utkání, aniž by vstřelili branku (0:2, 0:3, 0:1).

Fotbalisté makedonské Shkendije neprohráli devět soutěžních utkání v řadě (7 – 2 – 0, 29:6), Rabotnički porazili 5x po sobě (11:2).

Hokejisté Prostějova drží na vlastním ledě čtyři zápasy trvající sérii výher nad Mostem (skóre 16:6).

Házenkáři Flensburgu porazili na domácí palubovce v posledních dvou sezonách Ligy mistrů Plock 35:28 a 27:25.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud