23. října 2014 • 11:10

Sparta nesmí vyhrát! Dobrotka vyvěsil v kabině Slavie vlajku Slovanu

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude fandit Slovanu, nepřeje Spartě. Slávistický obránce Martin Dobrotka podpořil na dálku bratislavský klub před duelem Evropské ligy (dnes ONLINE 19:00). A to tak, že v kabině „sešívaných“ vyvěsil vlajku Slovanu. „Ukázal belasého ducha,“ hlásí slovenský deník Plus Jeden deň.



Nejenže Dobrotka podpořil svůj bývalý klub, ale také bude fandit proti největšímu rivalovi Slavie. „Belasí chlapci, držím palce,“ napsal na sociální síť zkušený obránce a přidal fotku s vlajkou Slovanu ve slávistické kabině.

„Mám ji tady od příchodu do Slavie, je to vzpomínka na nádherné momenty v dresu Slovanu. Ale až teď před soubojem belasých se Spartou jsem ji vyvěsil,“ cituje Dobrotku portál pluska.sk.

Bývalému klubu radí především to, aby si dal pozor na letenského kanonýra Davida Lafatu. „V šestnáctce je velmi nebezpečný,“ upozornil Dobrotka. „Celkově má Sparta výborné mužstvo, i my jsme s nimi prohráli v derby na domácím hřišti. Kluci ze Slovanu to budou mít těžké,“ doplnil.

Naopak slabinu Sparty vidí v defenzivní fázi. Tvrdí, že pohybliví hráči bratislavského celku by mohli obráncům nadělat velké problémy.

Dobrotka má jednoduše Slovan v srdci. To dokazuje i jeho vyjádření, že by se chtěl jednoho dne vrátit. „Umím si to představit,“ přiznal. K comebacku by mohlo dojít už v zimě, protože mu končí smlouva ve Slavii. „Uvidíme, co bude. Nechávám to otevřené, pořád je to ještě daleko,“ dodal.

Chovanec se radil se Strakou: Franta mi řekl o Slovanu všechno důležité
Video se připravuje ...

Lavička před bitvou se Slovanem: Chceme využít lepší formu
Video se připravuje ...

Vítejte na Pasienkách, v domově Slovanu. A pozor na kontroly!
Video se připravuje ...

Federální derby? I 50 tisíc diváků, vzpomíná Chovanec
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud