23. dubna 2016 • 16:56

Přijde Šural o EURO? Proti Bohemians si zřejmě přetrhnul vaz v kotníku

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na marodce Sparty přibývá jedna položka za druhou. Další hvězdou, bez níž se bude muset vicemistr v zítřejším šlágru proti Plzni obejít, je Josef Šural. Zimní posila za čtrnáct milionů korun podle informací webu iSport.cz utrpěla v nedělním derby na Bohemians (2:2) vážné zranění kotníku, kvůli níž je ohrožen i start pětadvacetiletého fotbalisty na blížícím se mistrovství Evropy ve Francii.



Byl to nevinný střet, ani nešlo o faul. V 71. minutě utkání na hřišti Bohemians se Josef Šural chystal ke střele, ale pravou nohou jen štrejchl o domácího záložníka Milana Jiráska, který mu míč na poslední chvíli odkopl. Šural se okamžitě skácel s bolestivou grimasou k zemi a i když se dostal zpět na nohy, musel ho o tři minuty později vystřídat Kehinde Fatai.

Série vyšetření, která Šural v týdnu absolvoval, pak podle informací webu iSport.cz odhalila vážné zranění. „Pepa má přetržený vaz v kotníku,“ řekl redakci dobře informovaný zdroj.

Josef Šural ve sparťanském dresu
Josef Šural ve sparťanském dresu

Šural kvůli úrazu vynechal už středeční dohrávku na Dukle a zcela jistě nenastoupí ani v nedělním šlágru proti Plzni. Samozřejmě záleží na povaze a rozsahu zranění, nicméně je jasné, že v této fázi sezony je už ohrožen i případný hráčův start na EURO ve Francii.

Klub nicméně odmítl jeho zdravotní stav jakkoli komentovat, oficiální diagnóza i pravděpodobný termín návratu jsou zatím tabu. „Délka Pepova léčení zatím není známa,“ uvedl ředitel komunikace Sparty Ondřej Kasík.

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Sparta 2:2. Zápas plný šancí skončil smírně
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud