12. července 2016 • 19:50

Rosický má k návratu do Sparty blízko. Rozhodne zdraví, řekl Paska

Autor: spo, kah, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zámoří, nebo snad finančně lukrativní nabídka z Emirátů? Na to nejspíš zapomeňte. Fotbalová budoucnost Tomáše Rosického nabírá konkrétnější obrysy. Dlouholetý záložník české reprezentace a Arsenalu má podle informací iSport.cz blízko k návratu na Letnou.



Během dne se objevily spekulace, že budoucnost Tomáše Rosického se může ubírat již pouze dvěma směry: na Letnou, nebo do fotbalového důchodu. Podle aktuálních informací z velmi spolehlivých zdrojů iSport.cz to tak jednoznačné není. Slavný záložník má stále více možností, s kým spojit svou budoucnost. Nicméně dobrou zprávou pro fanoušky vicemistra je fakt, že zdaleka nejpravděpodobněji se nyní jeví jeho comeback do Sparty. Tato varianta je na žebříčku s přehledem číslo jedna.

 „V nejbližší době k rozhodnutí nedojde, Tomáš nechce nic uspěchat. Vše se bude odvíjet od jeho zdravotního stavu. Rozhodnout by se měl během tří čtyř týdnů,“ řekl Pavel Paska z agentury ISM, který se měl podle informací Sportu v úterý sejít společně s Rosickým s vedením letenského klubu.

Fanoušci Sparty tak mohou být v pozoru. Před lety je mladík s číslem 25 na zádech zvedal ze sedadel, když kouzlil s balonem, parádně přihrával a střílel góly v lize i evropských pohárech. Nebylo divu, že laso z Evropy na sebe nenechalo dlouho čekat a „Rosa“ se stěhoval do Dortmundu. A teď po více než patnácti letech může přijít deja vu. Jen z mladíka je zkušený pardál, na kvalitě ovšem neslevil.

„Rosa“ je sice momentálně zraněný po EURO 2016, kde patřil k nejlepším hráčům národního týmu a vzal si pár týdnů na rozmyšlenou. Trenér Letenských Zdeněk Ščasný se ovšem netají tím, že by zkušeného záložníka rád využil ve středu zálohy v rozestavení 3-5-2 mezi Bořkem Dočkalem a Martinem Frýdkem. Zbývá maličkost, dát hráče zdravotně dohromady a pak soupeři, těšte se.

Jisté je, že ve 3. předkole Ligy mistrů, které začíná koncem července, bývalý záložník Arsenalu zatím Spartě nepomůže. Podle informací Sportu se v nejbližších dnech vydá do zahraničí, buď Anglie či Německa, kde se bude pod dohledem svého kondičního trenéra individuálně připravovat. Pravděpodobnější je varianta s cestou do Londýna, kde v posledních deseti letech žil.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Záložník Tomáš Rosický nemá o nabídky nouzi, zatím vypadá nejpravděpodobněji jeho návrat do Sparty.
Záložník Tomáš Rosický nemá o nabídky nouzi, zatím vypadá nejpravděpodobněji jeho návrat do Sparty.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud