13. srpna 2017 • 14:58

Gerrard o kauze Coutinho: Proč hráč panikaří a legenda sepsula Barcelonu?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to zamotané až až. Liverpool oznámil, že klíčového záložníka Coutinha do Barcelony nepustí za žádnou cenu. Jenže Brazilec ještě ten den podal oficiální žádost o přestup. Do katalánského týmu, kde by měl nahradit krajana Neymara, chce. Liverpool odmítl. Jenže dostává se pod čím dál větší tlak. Více o letní kauze prozradil legendární záložník Steven Gerrard, který má k informacím v Liverpoolu přístup.



Tři věci jsou naprosto jasné. Barcelona chce Coutinha, záložník chce do Barcelony, Liverpool ho pustit nehodlá. Ovšem držet si v týmu hráče, který žádá o přestup? To je vždy riziko. Navíc když Barcelona nabízí přes 100 milionů liber (2,6 miliardy korun).

Legendárnímu záložníkovi Liverpoolu Stevenu Gerrardovi se ale postup katalánského velkoklubu vůbec nelíbí. „Největším problémem je Barcelona. Dala Coutinhovi ultimátum. Buď přijdeš teď, nebo už nikdy,“ vyzradil Angličan.

„Každý kluk z Jižní Ameriky sní o tom, že si zahraje za Barcelonu. Proto teď Coutinho panikaří. Bojí se, že když nepřestoupí nyní, tak už si tenhle sen nikdy nesplní. Protože to Barcelona řekla jeho zástupcům,“ pokračoval Gerrard.

Mládežnický trenér Liverpoolu se jinak svého nástupce zastává. „Coutinha znám, není to špatný člověk. Určitě nechce rozpoutat v klubu válku. Na druhou stranu, klub z něj udělal hráče, jakým je a má platnou pětiletou smlouvu,“ tvrdil.

Gerrard zároveň tuší, že jeho milovaný klub může nyní ukázat svou skutečnou sílu. „Je to obrovský test pro Liverpool. Musí se snažit být silný a nevzdat se. Věřím, že Jürgen Klopp a vedení vše dostanou pod kontrolu,“ zakončila legenda.

SESTŘIH Premier League: Watford - Liverpool 3:3. Favorit přišel o výhru v nastavení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud