1. září 2017 • 14:59

Los Ligy mistryň: Slávistky půjdou v Lize mistrů na Minsk, Spartu čeká PAOK

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistky Slavie se v 1. kole Ligy mistryň utkají s Minskem. Druhý z českých zástupců v soutěži Sparta poměří síly s PAOK Soluň. Rozhodl o tom dnešní los v Nyonu. Oba pražské celky by měly začít na hřišti soupeře (4., nebo 5. října) a odvetu hrát o týden později doma.



Slavia v uplynulé sezoně došla do osmifinále, v předminulé dokonce do čtvrtfinále. Při losu byla mezi nasazenými celky a osudí jí přiřklo účastníka kvalifikace. S Minskem se slávistky utkaly v přípravě a vyhrály 3:1.

"S Minskem jsme sehrály v letní přípravě utkání a musím podotknout, že nás nečeká vůbec lehký soupeř, ač jsme dokázaly na domácí půdě vyhrát. Na druhou stranu máme generálku za sebou. Los nyní můžeme hodit za hlavu, přednější je teď připravit se důkladně na nedělní derby (se Spartou)," řekla opora Slavie Petra Divišová.

Také Spartě přisoudil los tým z kvalifikace. PAOK vyhrál poslední tři ročníky řecké ligy. "S losem jsem spokojená. S řeckým fotbalem to budou mé vůbec první zkušenosti. Nevadilo by mi hrát proti jakémukoli týmu, který jsme mohly dostat. Na zápas se těším a věřím, že společně s týmem uděláme maximum pro postup. Žádná jiná možnost není," komentovala los sparťanka Pavlína Nepokojová.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud