30. ledna 2018 • 14:08

V FCSB se chystají: Brankářská jednička Nita možná odejde do Sparty

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chystá se ještě jedna velká rošáda ve Spartě? V případě, že současná brankářská jednička Martin Dúbravka odejde do Newcastlu, jeho místo by mohl zaplnit Florin Nita z FCSB. Tým, který se v této pohárové sezoně už čtyřikrát utkal s Plzní v předkole Ligy mistrů a základní skupině Evropské ligy, je na takovou variantu připravený. Přiznal to klubový šéf Gigi Becali.



Už to vypadalo, že Dúbravka v zimě Letnou definitivně neopustí. Původní nabídka Newcastlu se totiž nezdála Sparta dostatečně atraktivní.

Konkrétně šlo podle informací deníku Sport o hostování za 500 tisíc eur (12,7 milionu korun) s následnou opcí za 4,5 milionu eur (112,5 milionu korun). Tým, který bojuje o záchranu v Premier League, měl ještě na poslední chvíli připravit vylepšenou nabídku.

O tom, že před zítřejší uzávěrkou přestupů v Anglii, je tato varianta ve hře, svědčí Becaliho slova. „Musím se rozhlédnout po dalším gólmanovi, protože Nita může odejít. Včera (v pondělí) v noci jsme měli jednání,“ uvedl šéf FCSB pro gsp.ro.

Zájem o Nitovy služby potvrdila také agentka Anamaria Prodanová, která se už podílela na rekordním příchodu Nicolaea Stanciua do Sparty. „Hovoříme o možném přestupu. Zájem je z Turecka, Belgie a České republiky. Ve Steauě odvedl skvělé služby, jeho cena by měla být dva miliony eur,“ uvedla.

Třicetiletý Nita působí v FCSB (dříve Steauě) už od roku 2013, loni prodloužil smlouvu až do roku 2021 a také si připsal zatím jediný start v rumunské reprezentaci.

Ščasný: Stanciu mě lidsky překvapil svou skromností
Video se připravuje ...

Podívejte se, co ukázal Stanciu při debutu za Spartu: břevno a dvě gólové asistence!
Video se připravuje ...

Stanciu ve Spartě: Má cena? Nechci být jediná hvězda v týmu
Video se připravuje ...

Stramaccioni: Stanciua jsme chtěli už v letě, pomůže nám s kreativitou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud