7. února 2018 • 22:50

Na hrotu se cítím lépe, řekl Kadlec. Byl rád, že se v přípravě trefil

Autor: iSport.cz, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Díky lehčímu zranění Josefa Šurala tentokrát nastoupil na hrotu útoku a hned se gólově prosadil. V zimní přípravě Sparty poprvé. V tu chvíli sice trefa Václava Kadlece znamenala vyrovnání se Spartakem Moskva na 1:1, Sparta ale v generálce na ligu nakonec padla 1:2.



Kadlec si posun na hrot pochvaloval, ale sezonu spíš začne na pravém křídle, kde se mu to tolik nelíbí. „Na hrotu útoku se cítím lépe než na pravém kraji, je to pro mě velký rozdíl. Nejsem typ, který by z pravého křídla procházel nějak často jeden na jednoho, což mě trošku limituje. Když jsem na hrotu, pohybuju se na ofsajd lajně a dokážu ušetřit síly na náběhy za obranu, protože na křídle se přece jen brání o hodně víc,“ vysvětloval útočník pro Sport a iSport TV.

Na hrotu se cítím líp, smál se Kadlec. Byl rád, že se v přípravě konečně trefil
Video se připravuje ...

„Za gól jsem rád, protože jsem zatím v přípravě žádný nedal. Odehrál jsem jen dvakrát šedesát minut, teď potřetí, takže těch příležitostí nebylo tolik,“ uvedl Kadlec, který vyrovnal krátce po úvodním gólu Spartaku.

„Proměnit to byla víceméně povinnost, protože Ondra mi to tam naservíroval a já jsem se jen snažil dát to nad gólmana,“ chválil spoluhráče, který ho přesně našel ve volném prostoru ve vápně. Moskevský Spartak byl podle Kadlece nejtěžším soupeřem, se kterým se Sparta v přípravě utkala.

„Nechci nějak snižovat kvalitu čínských týmů, které jsme předtím v přípravě potkali, ale viděli jsme, že to nebylo úplně ono, Spartak je o level výš. Podali jsme kvalitní výkon, byl to dobrý fotbal a myslím, že jsme obstáli,“ měl jasno po těsné porážce.

Stramaccioni: Hráli jsme se Spartakem vyrovnaný zápas, viděl jsem mnoho pozitiv
Video se připravuje ...

Rosický o Arsenalu: Naznačovali mi tam, že bych mohl být dobrý trenér
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Malí záložníci? V soubojích handikap, budeme chtít dominovat fotbalově, tvrdí Stramaccioni
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud