21. září 2015 • 10:55

Velká pardubická v NFL: Hvězda Philadelphie předvedla úžasný skok

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhý zápas, druhá prohra. A nádavkem hlasitý pískot z ochozů a brblající fandové opouštějící stadion před koncem utkání. Philadelphia Eagles vstoupila do nového ročníku NFL tragicky, porážku od Dallasu Cowboys, druhou po týden starém direktu od Atlanty, a roztrpčení příznivců mírnila jen úžasná akce running backa Demarca Murrayho, který skvělým trikem ošálil obránce soupeře Brandona Carra.



Carr a Murray ještě v loňské sezoně společně působili u Cowboys, pak ale 27letý runningback zamířil za štěstím do Philadelphie. V týmu kouče Chipa Kellyho podepsal luxusní pětiletý kontrakt, který mu vydělá 42 milionů dolarů. Očekávání ale zatím neplní, s Eagles ze třinácti běhů vytěžil zisk pouhých dvou yardů.

Na lepší časy zablýskal za celý zápas jen jednou, v závěru třetí čtvrtiny, kdy skvěle přeskočil Carra a zaznamenal svůj nejdelší běh v zápase. Parádní trik rozhodně necenil hostující kicker Dan Bailey, který slavícího Murrayho zatáhl za ruku a Cowboys vyfasovali ještě patnáctiyardovou penalizaci.

VIDEO: Podívejte se na úžasný Murrayho skok


Dobře rozjetá akce body neskončila a Eagles podlehli Cowboys, kteří v průběhu zápasu ztratili kvůli zlomené klíční kosti elitního quarterbacka Tonyho Roma, 10:20.

"Jako první se musím podívat do zrcadla a říci si, že tohle bylo špatné. Musím být mnohem lepší," zkritizoval se v rozhovoru pro oficiální klubové stránky Murray. "Přiznávám, jsem frustrovaný. Stejně tak celý tým. V přípravě jsme opravdu tvrdě pracovali a teď takovéhle fiasko. Musíme se všichni zlepšit," uzavřel.

Další zápas čeká na Eagles 27. září, kdy se v New Yorku postaví místním Jets.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud