8. dubna 2016 • 12:10

To by byla paráda! 11 medailí pro Česko, hlásí předpověď pro Rio

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To budou medailové žně! Podle počítačové analýzy společnosti Infostrada Sports čeští sportovci na olympijských hrách v Riu de Janeiro ukořistí celkem jedenáct cenných kovů. Nejvíce placek by měli přivézt vodáci a to hned sedm! Kdo nemá z Brazílie odjet s prázdnou?



O medaili lepší skóre než na předcházejících hrách v Londýně čeká na český olympijský tým. Před čtyřmi lety v Anglii byla bilance čtyři zlaté, a po třech stříbrných a bronzových kovech. Vítězství by měla obhájit pouze oštěpařka Barbora Špotáková , která by tak slavila zlatý hattrick, jako její bývalý trenér Jan Železný .

Triumfu se má v Riu dočkat překážkářka a mistryně světa Zuzana Hejnová . Radovat se má i světový šampion v judu Lukáš Krpálek a konečně by se měl zlata dočkat i veslař Ondřej Synek. Pokud budete chtít vidět úspěch českých barev, podle analýzy sledujte hlavně vodní sporty a to slalomáře, kanoisty a veslaře.

Český olympijský tým by měl v celkovém hodnocení skončit na 21. místě. Dvě příčky před Slováky, kteří mají získat také čtyři zlata, ale dohromady jen osm medailí. Nejdominantnější zemí mají být Spojené státy americké, jež mají útočit na hranici sta medailí s bilancí (43-28-28). Druhá má být Čína (31-26-25) a až třetí Rusko (22-21-20). Sázet na jistotu podle virtuální analýzy nedoporučujeme, ale kdo ví, třeba se vše vyplní.

Podívejte se v GALERII, kteří Češi by měli získat medaili>>>

ZLATO: Barbora Špotáková (oštěpařka)
ZLATO: Barbora Špotáková (oštěpařka)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud