13. dubna 2017 • 11:23

TOP 5 hráčů Premier League. Král, bombarďák z Brazílie i probuzený Vardy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Víkend patří fotbalovým soutěžím a především slavné Premier League. Se Sazka Fantasy jsme pro vás přichystali hned dva turnaje o super ceny. Podívejte se na pět hráčů, kteří jsou ve formě a měli byste o nich uvažovat ve svých sestavách.



Delle Alli, Tottenham, 11,3 milionů

Záložník druhého týmu tabulky září. Jeho produktivita je skvostná, v posledních 6 utkání vstřelil 5 branek. Svojí bilancí v Premier League ve 21 letech zastínil takové hvězdy jako David Beckham i Paul Scholes. Velkou šanci na fantasy body má i v příštím kole, Hotspur hrají proti Bournemouthu, jehož obrana je třetí nejhorší v lize.

Joshua King, Bournemouth, 9 milionů

Naopak útokem se AFC se může chlubit. Jeho největší zbraní je norský útočník, který v posledních zápasech vstřelil gól Liverpoolu i Chelsea. Hbitý snajpr se velkých soupeřů evidentně nebojí, 13 branek v Premier League je slušný počin, má tak šanci i proti Tottenhamu.

Jamie Vardy, Leicester, 8,5 milionů

No hurá. Kometa loňské sezony (ostatně jako celý Leicester) v té letošní dlouho mlčela. Jenže po Ranieriho odchodu se anglický bouřlivák probudil a už ho zase zdobí obrovská chuť do fotbalu. Z letošních 10 branek hned 5 vstřelil v posledních 6 utkání. Formu jako Brno bude chtít potvrdit i na půdě rozjetého Crystal Palace.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, 8,9 milionů

I v dalším utkání 32. kola Premier League bychom mohli být svědky ofenzivní bitvy. Crystal Palace se daří a tabulkou míří vzhůru. Lví podíl na tom má křídelník Wilfried Zaha, který se rozehrál k parádním výkonům. V posledním zápase posbíral skvostných 11 fantasy bodů a šanci má i proti Leicesteru.

Sestavte si vlastní tým z hvězd Premier League a hrajte denně o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Phillipe Coutinho, Liverpool, 9,1 milionů

Bombarďák z Merseyside. Když dá gól, fanouškům dobrého fotbalu srdíčko zaplesá. A že se mu to teď daří. Jeho řádění odnesly popořadě Everton, Bournemouth i Stoke. A sbírku gólů může rozšířit hned v dalším kole, když jeho Liverpool čeká zápas na West Bromwich, kterému se příliš nedaří.

 

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud