13. října 2017 • 15:03

Tipy a sestavy pro HET ligu: Krmenčík je ve formě. Probudí se Brno?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se v desátém kole HET ligy vyplatí?



Bohemians - BaníkFoto Sport

V páteční předehrávce se střetne nejhorší útok s nejhorší obranou ligy. Hostující Baník má problémy především se starty utkání, kdy lacině inkasuje. Domácí se zase trápí v koncovce, i když hra v poli snese přísnější měřítko. Góly si „klokani“ slibují od již plně uzdraveného Benjamina Tettetha (8 milionů).

Brno - SlováckoFoto Sport

Domácí nastoupí poprvé pod vedením nového kouče Romana Pivarníka. Zbrojovka potřebuje euforii ze změny přetavit okamžitě v tři body. Brno čeká oblíbený soupeř, se Slováckem z posledních pěti vzájemných utkání prohráli jedinkrát. Hostům se také nedaří podle představ, s novým trenérem Kordulou čeká tým na první ligovou výhru, dosud jeho svěřenci jednou prohráli a 2x remizovali. Probudí trenér Pivarník Michala Škodu (10,8 milionů)?

Zlín - JihlavaFoto Sport

Velmi příhodně mluví statistiky před tímto utkáním pro domácí. Tak namátkou… Zlín doma ještě v této sezoně neprohrál, jen jednou ztratil body (se Slavií) a obdržel jen dvě branky. Naopak Jihlava již tradičně na hřištích soupeře tápe, ve 4 utkáních ještě nestihla získat ani bod. Velmi platným hráčem domácí jedenáctky je Mirzad Mehanovič (9,3 milionů).

Olomouc - JablonecFoto Sport

V dalším zápase 10. kola fotbalové ligy se utkají rozjeté týmy. Hostům pomohl návrat útočníka Stanislava Tecla, který se chlubí skvostnou formou a šesti góly z posledních šesti zápasů. Nováček z Olomouce je na tom ještě lépe. Jílkova družina zatím slušně šlape a má na kontě tři vítězství za sebou. Útočný fotbal by měl vyhovovat domácímu Jakubu Plškovi (9,1 milionů).

Mladá Boleslav - TepliceFoto Sport

Domácí sice dvěma výhrami za sebou se dostali ze sestupových příček, ale další dvě porážky drží tým Dušana Uhrina ml. ve spodním patře tabulky. Ani Teplice nejsou v úplné herní pohodě, mohla by jim pomoci vydřená výhra proti nepříjemnému Liberci. Pomoci by mohl i probuzený střelec Jan Rezek (9,9 milionů).

Liberec - DuklaFoto Sport

Liberecký stadion jisto jistě není nedobytná tvrz. Slovan na domácím stánku v ligové sezoně získal jen 5 z možných 12 bodů, hůř na tom jsou jen tři ligová mužstva. Dukla povzbuzená dobrým výkonem se Spartou by ráda vystoupala v tabulce o něco výš. Dá se čekat ofenzivní fotbal. Naše volba? Hostující Jan Holenda (9,6 milionů).

Sestav vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj ceny v hodnotě 50 tisíc!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Karviná - SlaviaFoto Sport

Slavia neprohrála v lize pod trenérem Šilhavým rekordních 35 zápasů za sebou a podle prognóz by se tak nemělo stát ani v tomto kole. Karviná v druhé sezoně po postupu mezi nejlepší tápe, z poslední osmi kol vyhrála v jediném. Z hostujících hráčů se v poslední době nejlépe jevil slovenský záložník Miroslav Stoch (11,7 milionů).

Sparta - PlzeňFoto Sport

Do šlágru kola jde jako mírný favorit hostující tým. Trenér Vrba naordinoval Viktorce tu správnou taktiku a jeho tým má náskok na svého soka propastných 12 bodů. Hosté na Spartu umí, borci z Letné dokázali svého soupeře porazit je jednou v posledních šesti vzájemných zápasech. Potvrdí reprezentační formu Michael Krmenčík (10,6 milionů)?

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud