Tomáš Podvín
29. září 2015 • 04:59

Derby? Jdi do prd..., smál se Novotný. Spartě chyběl hlad, řekl Ujfaluši

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Překvapivá, ale zasloužená výhra Slavie. I když trochu poskvrněna neodpískanou penaltou pro Spartu. Tak hodnotil derby pražských „S“ bývalý obránce Letenských Tomáš Ujfaluši. „Derby je vždy speciální, je to škoda,“ hodnotil nečekanou prohru svěřenců Zdeňka Ščasného pro iSport.cz. To herec a velký fanoušek Sparty David Novotný byl mnohem ráznější…



Ujfalušiho mrzela situace ze začátku zápasu, kdy rozhodčí přehlédl ruku Tomáše Jablonského a upřel tak Spartě penaltu. „Penalta se měla pískat. Zdá se mi, že je obecně podobných situací čím dál více. Je to škoda, tohle se nesmí stávat. Fotbalu to škodí, ovlivní to celý průběh zápasu,“ tvrdil.

Zároveň ale bývalý fotbalista Fiorentiny či Atlétika Madrid neshazoval dobrý výkon domácí Slavie. „Musím říct, že Slavia měla větší hlad po vítězství a podle mého názoru vyhrála zaslouženě,“ dodal Ujfaluši.

Derby? Jdi do prd..., smál se herec Novotný. Nejsme smutný, dodával Štáfek
Video se připravuje ...

Co mu nejvíc chybělo u Sparty? „Myslím, že takové zápasy se musí hrát s větším nasazením, to mi u Sparty chybělo. Každý by měl hrát se stoprocentním nasazením každý zápas, ale derby je speciální. Tam se musí nechat úplně všechno,“ řekl.

Novotný: Jdi do prd…

Herec David Novotný na derby nechyběl. A jako velký sparťan prohru skousával těžko. Však to také poznal redaktor iSport.cz na vlastní kůži. „Jdi do prdele, nevím, co bylo včera, dál,“ smál se jinak u všech ostatních otázek ochotný Novotný, když přišla řeč na derby.

O něco sdílnější byl další herec a fanoušek Sparty Jakub Štáfek. „My nejsme smutný, tak jsme poprvé v sezoně prohráli. Pochopitelně to zamrzí, že je to zrovna se Slavií… Ale zase my jsme těch výher nad Slavií už docela přesycený, tak nám trochu vyhládne,“ tvrdil.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Sparta 1:0. Derby rozhodl Zmrhal
Video se připravuje ...

Legendy i minutový potlesk. Ďolíček vzpomínal na Lukáše Přibyla
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud