23. listopadu 2015 • 12:14

ANKETA: Sparta ztratila další velký duel. Kdy hrála nejhůř?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nezvládli derby se Slavií, nedokázali porazit Plzeň ani v přesilovce, padli s druholigovými Pardubicemi v domácím poháru a v neděli odešli ze hřiště poraženi i v Liberci, kde domácí nastoupili v kombinované sestavě s náhradníky. Fotbalisté Sparty v této sezoně vyšli naprázdno na domácí scéně ve čtyřech zápasech. Vyberte zápas, ve kterém podali Letenští nejhorší výkon.



Slavia – Sparta 1:0, 27. září 2015

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Sparta 1:0. Derby rozhodl Zmrhal
Video se připravuje ...

Do derby šla Sparta jako favorit a lídr ligy. Jenže hosty v Edenu naprosto zmrazil těsně před prvním poločasem slávistický záložník Jaromír Zmrhal, který vstřelil jediný gól utkání. Sparta podala odevzdaný výkon, bez jakéhokoliv nasazení. Trenér Zdeněk Ščasný kritizoval především Matěje Hybše a jeho chybu před inkasovanou brankou.

Plzeň – Sparta 2:1, 1. listopadu 2015

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Sparta 2:1, Viktoria vyhrála i v deseti
Video se připravuje ...

Viktoria rozhodla na domácí půdě góly střídajících hráčů Jana Baránka a Milana Petržely. Přitom hráli Západočeši od konce první půle bez vyloučeného kapitána Václava Procházka a neproměnili penaltu. Jenže Letenští se neodhodlali k úderu. Jediný gól Sparty vstřelil v závěru zápasu mladík Juliš. Vedení na prohru reagovalo prohlášením, že hodlá přivést v lednovém přestupním termínu nové hráče.

Pardubice – Sparta 1:0, 17. listopadu 2015

MOL Cup SESTŘIH Pardubice - Sparta 1:0. Zasloužená prohra favorita
Video se připravuje ...

K úvodnímu duelu osmifinále nastoupila Sparta se silnou sestavou. Nechyběli Holek, Matějovský či Fatai. Jenže na hřišti druholigových Pardubic si favorit vylámal zuby. Od začátku dovolili Letenští domácím mnoho šancí a nakonec po zásluze prohráli 0:1. Od těžší porážky uchránil Letenské brankář Marek Štěch, který zabránil dalším brankám. Zaváhání může Sparta napravit v odvetě, která se hraje 3. prosince na Letné.

Liberec – Sparta 1:0, 22. listopadu 2015

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Sparta 1:0, Letenské popravil parádou Delarge
Video se připravuje ...

Další velký zápas v lize a další porážka. Tentokrát však byli Pražané Slovanu důstojným soupeřem. Celý zápas byl vyrovnaný. Bylo otázkou času, kdy padne gól, který utkání rozhodne. Ke smůle Sparty, ho vstřelil liberecký Delarge a svěřenci Zdeňka Ščasného odešli ze hřiště jako poražení. Přesto sparťanský trenér po utkání mluvil o mimořádně dobrém výkonu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud