6. února 2016 • 19:13

Plzeňská bída. V generálce propadla, padla s Těrekem 0:3

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední zápas na soustředění na Maltě fotbalisté Viktorie Plzeň nezvládli. V závěrečném utkáníní před startem jarní ligové sezony prohrál český mistr s Těrekem Groznyj, sedmým celkem ruské ligy, 0:3. Utkání jsme sledovali na iSport.cz ONLINE.



Plzeň se v úvodu snažila diktovat tempo hry, ale nebezpečnější byl Těrek. Mitriševa sice nejprve v úniku vychytal plzeňský brankář Kozáčik, ale po rohovém kopu už se soupeřův útočník prosadil a v 39. minutě otevřel skóre.

Druhou trefu přidal čečenský celek po hodině hry, kdy Viktoria špatně bránila standardku a nabíhající Aissati dostal balon do sítě. V 67. minutě pak Plzeň inkasovala potřetí po další chybě defenzivy, která nechala příliš prostoru střílejícímu Grozavovi. Český šampion se nedočkal ani čestného gólu, protože Kovaříkův pokus zastavila tyč.

Plzeň z pěti přípravných zápasů na dvou soustředěních v Turecku a na Maltě třikrát prohrála, jednou remizovala a jen jednou zvítězila. Do ligy vstoupí Viktoria jako lídr tabulky příští neděli duelem na Slovácku.

 ONLINE: Viktoria Plzeň - Těrek Groznyj jsme sledovali ZDE »

MATCH OVERVIEW LEGACY

Přípravné fotbalové utkání na Maltě:

Viktoria Plzeň - Těrek Groznyj 0:3 (0:1)

Branky: 39. Mitrišev, 61. Aissati, 67. Grozav.
Sestava Plzně: Kozáčik - Rajtoral (61. Matějů), Hubník (61. Baránek), Hejda, Limberský - Hořava (71. Vaněk), Hrošovský - Petržela, D. Kolář (61. Holenda), Kovařík - Ďuriš (71. Krmenčík). Trenér: K. Krejčí.

Obránce Plzně Lukáš Hejda zakončuje jeden z útoků Viktorie Plzeň v generálce s Těrekem Groznyj. Západočeši nedali ale ani gól a prohráli vysoko 0:3.
Obránce Plzně Lukáš Hejda zakončuje jeden z útoků Viktorie Plzeň v generálce s Těrekem Groznyj. Západočeši nedali ale ani gól a prohráli vysoko 0:3.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud