17. března 2016 • 11:30

Uhrin řeší trest. Možná se budete divit, kdo bude na lavičce, říká

Autor: pod, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Činovníci Slavie ještě zkouší podnikat kroky, aby disciplinární komise zmírnila trest pro trenéra Dušana Uhrina a ten tak mohl být při pražském derby na lavičce svého týmu. Přesto se slávistický kouč připravuje na to, že v neděli na Letné bude muset strávit derby na tribuně. Problém v tom ale nevidí.



Slavia požádala disciplinární komisi o podmíněné upuštění od výkonu zbytku trestu, který trenér Dušan Uhrin dostal za vyloučení na tribunu v zápase na půdě Mladé Boleslavi. To by znamenalo, že by slávistický kouč mohl na Letné svůj tým normálně trénovat.

„Počítáme ale s tím, že budu při derby na tribuně. Někam si tam sednu, lístek ke střídačce koupený nemám,“ naráží Uhrin na minulé utkání v Edenu, kde byl sice v trestu, ale seděl hned vedle své lavičky a mohl rozdávat pokyny.

Uhrin k trestu: Na Letnou nemám koupený lístek ke střídačce
Video se připravuje ...

Slavia si je každopádně jistá tím, že v duelu se Zlínem žádné pravidlo neporušila. Uhrin totiž nebyl na lavičce ani na tiskové konferenci, naopak do kabiny mohl. A že z tribuny tým trénoval? To je lehce zpochybnitelné.

Uhrin každopádně na prominutí trestu nemyslí, spíše se připravuje na situaci, že slávistické žádosti vyhověno nebude. „Určitě budu někde na tribuně. A možná se ještě budete divit, kdo bude na lavičce,“ říká tajemně.

Větší starost každopádně náročnému trenérovi dělá zvýšená teplota, se kterou měli problémy někteří jeho svěřenci. „Týkalo se to Zmrhala, Mikuly, Bořila, Mihalíka... Takže teď nevím, jak nastoupíme, ale vymlouvat se na to nebudeme,“ tvrdí.

Bývalý sparťan Hušbauer: V derby počítám s nenávistnou atmosférou
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Všechny zprávy pro fanoušky Slavie Všechny zprávy pro fanoušky SlavieFoto spo

ANKETA mezi experty Sportu: Kdo vyhraje derby a proč?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud