15. května 2015 • 20:05

Písek lákal fandy na oběd s Kollerem, ten pak pálil za Smetanovu Lhotu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla ale odměna. Tři vylosovaní fanoušci třetiligového Písku, kteří přišli na zápas s Bohemians Praha, si pochutnali na sobotním obědě s bývalým reprezentačním kanonýrem Janem Kollerem. A navíc mohli s legendou prohodit i pár slov. „Dobře jsme si popovídali, je vidět, že všichni fotbalu rozumí,“ komentoval na píseckém webu setkání Koller, než se vydal do Smetanovy Lhoty.



Jít na třetí ligu se vyplatí. A v Písku dvojnásob. Zdejší klub lákal naposledy při utkání s lídrem tabulky - Bohemians Praha - nejen na dobrý fotbal. Jako bonus nabídl fanouškům setkání s legendárním útočníkem české reprezentace Janem Kollerem. Ten přijel na zápas, rozdával podpisy a s třemi vylosovanými z nich dokonce poobědval a povykládal si o fotbale.

Kanonýr, který momentálně funguje jako jeden z trenérů C týmu v Monaku, se v Písku nemohl zdržet déle, protože během sobotního odpoledne odehrál hned dva zápasy za Smetanovu Lhotu. Nejprve hrál za áčko v utkání krajské I. B třídy proti Sokolu Záhoří (2:0) a poté nastoupil za rezervu v zápase okresní IV. třídy proti rezervě Kestřan (6:1). A zapsal se i mezi střelce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud