26. října 2012 • 10:15

ZNÁMKOVÁNÍ: Horváth a Rajtoral táhli Plzeň za výhrou nad Hapoelem

Autor: Václav Hanzlík, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

HODNOCENÍ | Těžký souboj svedl loňský mistr české ligy na půdě Hapoelu Tel Aviv. Nakonec však plzeňští fotbalisté vezou ze hřiště nebezpečného soupeře cennou výhru, která je výrazně přiblížila postupu ze základní skupiny Evropské ligy. Hlavní měrou se na tom podle deníku Sport podíleli Pavel Horváth a František Rajtoral. Podívejte se na hodnocení dalších hráčů.



Matúš KOZÁČIK
známka Sportu 6

Na gólu vinu nenese. Ve 22. minutě svůj tým podržel, když zlikvidoval nebezpečnou střelu Tamuze. Stav 0:2 by byl kritický. Měl dobře postavené tyče. Dvakrát!

Pavel HORVÁTH
známka Sportu 8

Ukončil střelecké trápení svého týmu a sám udeřil. Krátce před půlí napřáhl z vápna a levačkou zakončil rychlou akci na jeden dotek. Míč poslal prudce k tyčce.


Radim ŘEZNÍK
známka Sportu 5

Domácího rychlíka Ben Haima v první půli nestíhal, měl s ním velké starosti. O přestávce asi dostal pořádný „kartáč“. V 55. minutě totiž posadil gólový centr na hlavu Rajtorala.

František RAJTORAL
známka Sportu 8

Do tempa se sice dostával pomaleji, ale krátce před půlí rozjel gólovou akci. Další perfektní moment vytáhl v 55. minutě, hlavou nedal Apoulovi šanci. V závěru trefil tyč.

Plzeňský obránce Ševinský se snaží zastavit Tomaze z HapoeluFoto EPA

František ŠEVINSKÝ
známka Sportu 5

Už tradiční záskok v obraně, tentokrát místo zraněného Václava Procházky. V první půli mu rychlé akce Hapoelu dělaly problémy. Nebyl v tom ale sám. Pak se zvedl.

Daniel KOLÁŘ
známka Sportu 7

Po dvouměsíčním zranění se poprvé vrátil do základní sestavy a vedl si velmi solidně. Pauza na něm příliš znát nebyla. Hlavou mířil do tyče, zapojil se i do pohledné gólové akce.


Marián ČIŠOVSKÝ
známka Sportu 5

Ani jemu rychlonozí borci příliš nevyhovovali. Poměrně brzy uviděl žlutou kartu a musel si začít počínat opatrně. Po přestávce větší problémy neměl.

Radost plzeňských fotbalistů po vstřelené branceFoto EPA

Michal ĎURIŠ
známka Sportu 4

Při obranném rohu se nechal přeskočit Hananem Mamanem a Plzeň inkasovala. Směrem dopředu mu to moc nevycházelo, nedokázal se prosadit.

David LIMBERSKÝ
známka Sportu 6

Začal opatrně, s přibývajícími minutami se ale začal stále více tlačit po lajně dopředu. Hraje v pohodě, vyzařuje z něj obrovské sebevědomí. Hodně si věří. Prostě jistota.


Marek BAKOŠ
známka Sportu 5

Čekání na gól pokračuje. Slovenský útočník se ani v Tel Avivu střelecky neprosadil, nutno dodat, že tentokrát se k zakončení prakticky vůbec nedostal. Do formy má daleko.

Vladimír DARIDA
známka Sportu 7

Pracoval na velkém prostoru, hodně běhal, snažil se společně s Pavlem Horváthem rozjíždět většinu útočných akcí Plzně. Když bylo třeba, nešetřil krokem ani směrem vzad.

Kapitán Viktorie Plzeň Pavel Horváth
Kapitán Viktorie Plzeň Pavel Horváth

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud