24. července 2014 • 23:30

Spokojený Jarolím: Lyon bude pro nás zkouška, moc se na to těším

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi spokojený mohl být po zápase Boleslavi na půdě Brijegu trenér Středočechů Karel Jarolím. Jeho svěřenci totiž nedali bosenkému soupeři šanci a deklasovali ho 4:0. „Herní projev byl lepší než v prvním zápase a jsem s výkonem spokojený,“ pochvaloval si náročný kouč. On a celý tým se nyní těší na další kolo, ve kterém se Boleslav utká se slavným Lyonem.



MATCH OVERVIEW LEGACY

„Avizoval jsem, že nemůžeme hrát jen na uhájení výsledku, ale že musíme být aktivní a pokusit se vstřelit branku,“ připomněl Jarolím svá slova, která vynesl ještě před samotným duelem.

„V začátku jsme sice zaváhali a soupeř tam měl nebezpečnou situaci, ale podařilo se nám míč ještě vypíchnout. Poločas jsme uhájili 1:0, věděli jsme, že soupeř musí jít do rizika, a nám se to povedlo využít,“ chválil své hráče.

Mladá Boleslav si na půdě bosenského Brijegu došla suverénně za postupem, když vyhrála 4:0Foto ČTK
Podle Jarolíma byl klíčový druhý gól týmu. „Po druhé brance už bylo rozhodnuto. Věděli jsme, že jejich obrana je zranitelná po těch kolmých přihrávkách za obranu, a to jsme využili. Jirka Skalák zachoval při prvním gólu chladnou hlavu, i když to zprvu vypadalo, že už to trochu zadrbal. ,“ vyzdvihl mladého útočníka.

„Herní projev byl lepší než v prvním zápase a jsem s výkonem spokojený, navíc jsme se dokázali prosadit střelecky,“ pokračoval v pozitivním duchu jindy náročný trenér.

Jako bonus dostala Mladá Boleslav zápas se slavným Olympiquem Lyonem, který skončil ve francouzské lize v loňské sezoně na pátém místě.

„Lyon není potřeba zmiňovat, má bohaté zkušenosti. Pro nás to bude velká zkušenost a zatěžkávací zkouška. Já se tam samozřejmě těším, navíc pro Lyon pracuje můj bývalý spoluhráč, se kterým jsem se tu už potkal,“ dodal Jarolím.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud