7. listopadu 2008 • 12:10

Gardner? Prostě prase, říká Vaniak

Autor: hst
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zase chytal vynikající zápas. Martin Vaniak chytil proti Aston Ville dva jisté góly. A jako správný hrdina si z bitvy odnesl zranění. Jeho levou paži zdobí velká podlitina.



Vaniak míč držel, Gardner ho přesto napálil. „Je mi jedno, jakou ligu hraje. Ale když tohle hráč dokáže udělat, tak je u mě prase! Prostě prase a nic jiného,“ má na soupeře oprávněný vztek.

„Míč jsem měl pod kontrolou. Nemohl ho mít ani náhodou. A kdyby mi ho nějak vykopl, tak by stejně mířil někam k praporku,“ komentuje situaci.

Střetu se nemohl vyhnout. „Nemůžu přece vypustit souboj. To se přece nedělá. Ale když už jsem šel do souboje, věděl jsem, že to špatně skončí, že mě trefí,“ vrací se ke zranění, které utrpěl.

Při chytání mě to ale nijak nelimitovalo. „Člověk na to na chvíli zapomene. Teď si lehnu, ruka přijde k sobě a asi bude bolet,“ čekal při odchodu ze stadionu obtížnou noc.

Po duši ho pohladili diváci. Zůstali na tribunách a slávistům zatleskali. „Trošku jsem v to doufal. Druhý poločas jsme odehráli dobře. Měli jsme vyložené šance, ale neproměnili je. Fotbal je o gólech a ty jsme nedali,“ zalitoval promarněné šance.

A vadil mu i inkasovaný gól. „Balon letěl přímo na mě. Ale někdo to tečoval, Škoda!“

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud