19. června 2015 • 08:15

Zklamaná hvězda Angličanů Kane: Zájem United teď rozhodně neřeším!

Autor: jab, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Dřel, byl vidět, několikrát ohrozil portugalskou branku. Měřítkem povedeného zápasu u útočníka jsou góly, porážka 0:1 v úvodním vystoupení na EURO se proto anglickému bombarďákovi Harry Kaneovi trávila těžce. "Ještě nás snad čeká dlouhá cesta, musíme se oklepat," nabádal hvězdný útočník Tottenhamu.



Po remíze favorita všech favoritů z Německa se Srbskem přinesly čtvrteční zápasy ME do 21 let další překvapivé výsledky. Švédové ve skupině B v deseti otočili zápas s Itálií a večerní lahůdka mezi Anglií a Portugalskem přinesla tři body do tabulky Jihoevropanům. "Nikdo nechce začínat turnaj prohrou, je to zklamání, ale stalo se," mrzelo Kanea. Jedinou branku utkání vstřelil v 57. minutě Joao Mário.

Zklamaná hvězda Anglie Kane: Zájem United teď neřeším!
Video se připravuje ...

Jednadvacetiletý Kane, který letos v Premier League nasázel 21 gólů a byl po Sergio Agüerovi druhým nejlepším střelcem soutěže, odehrál v sezoně 55 zápasů, nad svou účastí na šampionátu ale nezapochyboval ani na vteřinu. "Máme skvělou partu, nejlepší, ve které jsem kdy hrál, jsem moc rád, že tu jsem. A únava? Jsem profesionál, na hodně utkání jsme trénovaný," odmítl spekulace o vyčerpání Kane, jehož jméno je na přestupovém trhu hodně skloňované.

Manchester United údajně nabídl za služby vytáhlého útočníka čtrnáct milionů liber (více než 532 milonů korun). "Četl jsem to na internetu, těší mě to, ale momentálně to neřeším," prozradil Kane.

Další vystoupení na EURO čeká mladé Angličany v neděli, kdy změří síly se Švédy. A postupová matematika je neúprosná, Kane a spol. musí zvítězit, jinak poletí domů hodně brzy.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud