6. listopadu 2017 • 10:06

Jarolímovy změny v nominaci: do Kataru jedou Simič, Frýdek i Zmrhal

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Den před odletem k přípravným zápasům v Kataru vypadli z fotbalové reprezentace Bořek Dočkal s Matějem Vydrou. Do nominace naopak trenér Karel Jarolím doplnil Josefa Šurala s Martinem Frýdkem ze Sparty, Jaromíra Zmrhala ze Slavie, Jana Klimenta z Bröndby Kodaň a poprvé byli povoláni Stefan Simič z Crotone a David Houska z Olomouce.



Dočkalovi nedávno skončila sezona v čínské lize a na dnešním srazu bude záložník Che-nanu Ťien-jie chybět kvůli rodinným důvodům. Útočníka Vydru z anglického Derby County vyřadilo zranění.

Simič patřil na letním mistrovství Evropy mezi opory české jednadvacítky. V Jarolímově výběru se objevil poprvé krátce poté, co deník Sport informoval o tom, že o něj mají zájem i jiné reprezentace. O stopera AC Milán usiluje Chorvatsko, Srbsko a Bosna a Hercegovina (Více čtěte ZDE>>>).

Poprvé by za národní tým mohl nastoupit také Houska, který patří ke klíčovým hráčům Olomouce. Za ligového nováčka dal v dosavadním průběhu nejvyšší soutěže čtyři branky a pomohl Sigmě k překvapivému druhému místu v tabulce.

Šurala do národního týmu vynesla oslnivá střelecká forma, protože v posledních čtyřech soutěžních zápasech dokázal za trápící se Spartu nastřílet šest branek. Oproti tomu Frýdek byl povolán den poté, co za letenský celek nastoupil poprvé po měsíční pauze.

Simiče chtějí reprezentace na Balkáně. Víme o něm, říká Jarolím
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud