7. března 2010 • 08:49

Crouch kvůli mistrovství světa odložil svatbu

Autor: mim, qp
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má půvabnou přítelkyni, kterou před několika měsíci požádal o ruku. Jenomže svatba je zatím v nedohlednu. Anglický reprezentant Peter Crouch ji musel zrušit, protože v létě bude hrát na mistrovství světa. A to je podle něj rozhodně důležitější věc.



Před půl rokem se psalo o komickém způsobu, jakým Crouch požádal partnerku Abbey Clancy o ruku. O čtvrt metru vyšší fotbalista si kleknul a hleděl své přítelkyní do očí.

Velká událost nastala během romantické dovolené ve slunné Sardínii. „Abbey se nemusela ani rozmýšlet, odpověděla mu hned,“ řekl zdroj britského listu The Sun. A jak že zněla jednoduchá odpověď svůdné partnerky? No přeci: „Ano!“

355172:gsmall:true:true

Věděla totiž, že její Crouch čekal na správnou chvíli hrozně dlouho. Požádat o ruku svou přítelkyni měl v plánu několik týdnů. „Je to velký romantik,“ potvrzují přátelé zamilované dvojice.

Když přišla řeč na svatbu, domluvili se, že ji uspořádají „někdy“ v létě 2010. Crouch souhlasil a těšil se. Jenže nedávno se zarazil. „Vždyť budu hrát na světovém šampionátu!“ řekl si.

A aby se nerozptyloval přípravami, raději půvabné Abbey řekl, že svatbu odloží. Dokonce jí měl říct, že turnaj má přednost, protože je důležitější…

„Už jako kluk jsem snil o tom, že budu oblékat dres Anglie a hrát na mistrovství světa,“ přiznal v rozhovoru pro News of the World.

Fotbaloví fanoušci a hlavně trenér Albionu Fabio Capello jeho rozhodnutí chápou. Ale co Abbey?

Přítelkyně Petera Crouche Abbey Clancy.
Přítelkyně Petera Crouche Abbey Clancy.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud