2. ledna 2015 • 10:05

Wilfried = žhavé zboží. Útočníka Swansea chce i Real Madrid!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Bony Wilfried se ocitl v hledáčku mnoha klubů. Jen v posledních týdnech se na něj vyptávali zástupci Manchesteru City, Chelsea, Liverpoolu nebo Tottenhamu. Nově se k nim přiřadil také španělský gigant Real Madrid. Informaci přinesl britský list Daily Mail.



Bonyho cena se v Anglii odhaduje na 25 milionů liber, což je v přepočtu bezmála 890 milionů korun. Takovou sumu jsou schopné zaplatit pouze bohaté kluby. Když vás ale tíží nejistota, hodláte utratit velkou částku za nového snipera o to víc. Podobně jako Manchester City nebo Real.

Zatímco prvního trápí zranění všech útočníků a v zoufalosti by mohl navýšit přestupní částku o další desítky milionů, poslední vítěz Ligy mistrů hledá konkurenci ke Karimu Benzemovi.

Trenér Carlo Ancelotti má velký zájem na tom, aby se útočný post kvalitně zdvojil. Navíc není vyloučeno, že francouzský útočník po sezoně odejde. Na Santiago Bernabeu nesetrvá ani Javier Hernández, který nejenže svými výkony na Ancelottiho příliš nezapůsobil, ale hlavně se po skončení hostování vrátí zřejmě do Manchesteru United.

Bony momentálně patří Swansea, jejíž dres obléká od července 2013. V předchozím ročníku anglické ligy nastřílel šestnáct branek a v této sezoně přidal dalších devět. Jeho výkony mají od angažmá v pražské Spartě každoročně vzestupnou tendenci, což neuniklo pozornosti vyjmenovaných velkoklubů.

SESTŘIH Premier League: QPR - Swansea 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud