25. září 2015 • 18:55

Mourinho si rýpl do Wengera: Ať udělá cokoliv, není pod tlakem

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

José Mourinho si prostě nedá pokoj. Jako kdyby se vyžíval ve slovní válce s trenérem Arsenalu Arsénem Wengerem. Na páteční předzápasové tiskové konferenci velmi nápadně naznačil, že francouzský kouč je jediným z Premier League, který není pod tlakem. „Tady na Ostrovech jsme všichni pod tlakem. Až na jednu výjimku,“ začal své rýpnutí manažer Chelsea.



Jak peprné jsou souboje Chelsea s Arsenalem na hřišti, tak stejně zajímavé jsou i na tiskových konferencích. Nyní se do ofenzivy pustil portugalský kouč. „Na Ostrovech je jenom jeden trenér, který není pod tlakem,“ začal svoji řeč Mourinho.

"Každý druhý manažer je. Já jsem pod tlakem, Steve McClaren je pod tlakem, Pellegrini je pod tlakem, Brendan Rodgers to samé. Nemůžeme selhat. Musíme plnit klubové cíle,“ vykládal The Special One o náročném povolání fotbalového trenéra.

Pochopení má prý pro všechny zmíněné své kolegy, avšak přesto našel na seznamu trenérů jednu výjimku, která prý absolutně vybočuje z řady. Na otázku o koho se jedná, neodpověděl zcela konkrétně.

2434880:gallery:true:true

„Vždyť víte. Ten, kdo může mluvit o rozhodčích před zápasem, po utkání, může strkat do lidí v technické oblasti, může naříkat, plakat dopoledne či odpoledne a stejně se nic nestane,“ popisoval trenéra Arsenalu.

Jejich žabomyší válka se opět rozpoutala po vzájemném ligovém utkání, které Chelsea vyhrála 2:0, a Arsenal dohrával zápas bez dvou vyloučených hráčů. Mourinho následně po utkání Costu označoval za hráče utkání, načež Wenger zuřil, že vůbec zápas dohrál. Nezbývá jen čekat, zda francouzský trenér na jeho provokativní slova zareaguje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud