15. května 2017 • 10:29

Mourinho po prohře: Mám 15 hráčů, Premier League už hrát nechceme

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další sezona, na kterou budou chtít fanoušci Manchesteru United nejspíš rychle zapomenout. Minimálně na tu ligovou. To ostatně už nyní dělá trenér José Mourinho. „Rudí ďáblové“ totiž již ztratili šanci na čtvrté místo v Premier League a všechno soustředí na finále Evropské ligy. „Není možné hrát dvě soutěže s patnácti hráči,“ tvrdil po prohře na Tottenhamu portugalský kouč.



Manchester United byl na půdě Tottenhamu horším týmem a zaslouženě prohrál 1:2. Svěřenci Josého Mourinha tím negativně navázali na nezdar z Arsenalu. Předtím dvakrát remizovali. Na výhru v anglické lize tak už čekají čtyři zápasy.

Trenér United José Mourinho ale v posledních týdnech viditelně upřednostňuje Evropskou ligu. „Pokud lidé říkají, že tím riskuji, není to pravda. Dělám jen povinné věci. Nikdo nemůže hrát dvě soutěže s patnácti hráči a já jich teď tolik mám,“ reagoval kouč.

I přes prohru nebyl Mourinho naštvaný. Minimálně na oko. „Někteří hráči odehráli 90 minut, jiní si odpočinuli, nemáme žádné nové zranění. Takže jsem po dnešku spokojený,“ tvrdil Mourinho.

SESTŘIH Premier League: Tottenham - Manchester United 2:1. Vítězná rozlučka s White Hart Lane
Video se připravuje ...

„Máme před sebou ještě dva zápasy. Ale v tuto chvíli už Premier League hrát nechceme,“ dodal trenér „rudých ďáblů“ a rozhovor sám ukončil.

United v čele s Mourinhem tak vše směřují k finále Evropské ligy proti Ajaxu. Výhra a s tou spojená účast v příští sezoně Ligy mistrů může další nepovedenou sezonu v Premier League částečně odčinit.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Manchester United 2:0. Domácí s bezchybným Čechem zabojovali o LM
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud