Jakub Dvořák
17. července 2014 • 13:00

Van Gaalova ČISTKA. Za dva dny vyhodí až 10 nepotřebných hráčů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned ve chvíli, co se Louis van Gaal ujal vlády v Manchesteru United, naplánoval okamžitou čistku. Z mančaftu, který pod Davidem Moyesem skončil loni až na 7. místě, by mělo odejít až 10 hráčů. Nizozemský kouč hodlá pracovat s 24 až 25 hráči, což znamená rázný průvan na soupisce United. Naopak přijít by měly čtyři nové posily a prostor dostanou i dosud lehce opovrhovaní mladí hráči Manchesteru.



O odchodu několika hráčů informoval server iSport.cz ještě před samotným příchodem Van Gaala na Old Trafford. Nyní po převzetí trenérského křesla je již víceméně jasné, že to v Manchesteru s hromadnými odchody myslí opravdu vážně.

Van Gaalův bývalý spolupracovník René Meulensteen o něm prohlásil: "Louis má svůj vlastní styl, buď ho hráči akceptují, a jestli ne tak narazí," potvrdil tak Nizozemcovu odvahu k rázným krokům, které se budou v Manchesteru odehrávat a kterými se Van Gaal proslavil v minulosti.

Tým už opustili Nemanja Vidič, který zamířil do Interu Milán a Rio Ferdinand, ten si ale angažmá ještě nenašel a stal se volným hráčem. Kdo všechno má ještě opustit Manchester před odjezdem na soustředění? Odpověď najdete v naší GALERII.

Darren Fletcher, záložník, 30 let
Darren Fletcher, záložník, 30 let

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud