15. září 2014 • 17:43

Tak se usměj! Rosického odchytl fanoušek před stadionem

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu po obědě mířili fanoušci Arsenalu na stadion před šlágrem s Manchesterem City (2:2) a jeden z nich měl velké štěstí. Cestou totiž potkal Tomáše Rosického. Marc Crown dokonce požádal českého záložníka o společný snímek a ten mu ochotně vyhověl. Zatímco fanoušek se usmíval, na Rosického výrazu bylo znát, že ho trápí nízká vytíženost v klubu. O víkendu se dokonce nevešel ani mezi náhradníky.



V úterý patřil Rosický mezi nejlepší hráče české reprezentace při senzačním vítězství 2:1 nad Nizozemskem. Když se vrátil do Londýna, nedostal šanci navázat na velmi dobrý výkon v klubovém dresu. Trenér Arséne Wenger ho dokonce neposadil ve víkendovém šlágru ani na lavičku. A tak stále čeká marně na první start v nové sezoně Premier League.

Přesto na něj fanoušci nezapomněli. V diskuzi pod fotografií na Twitteru se jeden z kamarádů úspěšného autora snímku divil, že se kolem Rosického nevytvořil dav fanoušků. „Já bych oněměl, kdybych ho potkal,“ napsal Jonathan Nagioff. „Nikdo si ho ani nevšiml. Mám ho rád, protože byl vždycky třída a dával góly Tottenhamu,“ reagoval Marc Crown.

Sezona však letí rychle. Šanci na vylepšení nálady má Rosický už při úterním zápase Ligy mistrů v Dortmundu. Využijí v Arsenalu konečně jeho schopností?

 

Sestřih Premier League: Arsenal - Manchester City 2:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud