18. srpna 2015 • 17:57

Vydra nehraje, ale hostování mu Watford zatrhl. Odmítl Nottingham

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Watford odmítl poslat Matěje Vydru na hostování do druhé anglické ligy. Zájem o českého útočníka projevil Nottingham Forest, ale byl ihned odmítnut. Londýnský klub nemá v úmyslu pustit Vydru do jiného klubu. Alespoň prozatím. Informaci přinesl portál watfordobserver.co.uk.



V minulé sezoně patřil Vydra mezi klíčové hráče. V létě do Watfordu, kde jen hostoval, přestoupil a podepsal smlouvu na pět. Měl to hezky nalajnované. Jenže po příchodu nového kouče Quiqueho Florese přestal hrát. „Matěj není připravený, aby to zvládl,“ zdůvodnil nedávno.

Vydra přitom kvůli Watfordu vynechal EURO do 21 let v Česku. Právě proto, aby byl připravený na nový ročník v Premier League. Úvodní dva duely ovšem sledoval jen z lavičky.

Tento fakt zalarmoval vedení Nottinghamu Forest, které třiadvacetiletému forvardovi nabídlo šanci hrát pravidelně ve druhé lize. U Watfordu si zjišťoval, zda je vůbec možné Vydru získat a za jakých podmínek. A zjistil: není to možné.

Watford tuto možnost okamžitě odmítl s tím, že s Vydrou pro tuto sezonu určitě počítá. Objeví se na hřišti v neděli proti Southamptonu?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud