24. července 2009 • 15:30

Gerrard vyvázl bez trestu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrard nebyl dnes u soudu shledán vinným z obvinění, že měl v prosinci v baru napadnout diskžokeje. Informovala o tom agentura AP.



Devětadvacetiletý anglický reprezentant byl obviněn z toho, že 29. prosince nad ránem spolu s několika přáteli v baru v Southportu napadl diskžokeje.

Čtyřiatřicetiletý Marcus McGee si z potyčky odnesl zlomený zub a pořezané zápěstí, po krátkém ošetření byl z nemocnice propuštěn. Soud však dnes Gerrarda všech obvinění zprostil, protože šlo o sebeobranu.

"Konečně se mohu zas soustředit jen na fotbal," řekl novinářům Gerrard, který během soudního líčení připustil, že se s McGeem střetl, ale prý jen proto, aby se bránil.

Dostal prý povolení od majitele baru, aby si pustil oblíbenou písničku. McGee ho však odmítl k hudebnímu pultu pustit a byl prý agresivní. "Bylo těžké popsat, proč jsem dal první ránu. Hádali jsme se a Marcus se ke mě přiblížil a já se cítil ohrožen," vysvětloval Gerrard.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud