11. srpna 2017 • 13:31

Neymar může nastoupit! Barcelona dostala od PSG kompletní odstupné

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilskému útočníkovi Neymarovi už nic nebrání v tom, aby v neděli ve druhém kole francouzské ligy proti Guingampu poprvé nastoupil za Paris St. Germain. Barcelona už dostala kompletní rekordní odstupné 222 milionů eur (zhruba 5,8 miliardy korun) a pětadvacetiletý fotbalista může být v novém působišti zaregistrován.



Neymar přišel do Paříže minulý týden a doufal, že by mohl za PSG nastoupit už v úvodním sobotním ligovém kole proti Amiens. Barcelona tehdy ale ještě neměla na účtu celou přestupní částku, a proto do Francie neposlala mezinárodní přestupní certifikát potřebný k registraci v novém klubu.

Dokumentaci dostal francouzský svaz až dnes. "Neymarova smlouva bude odpoledne zanesena do systému, takže v neděli může hrát," citovala agentura AFP prohlášení svazu.

Neymar opustil Barcelonu po čtyřech letech, během kterých s katalánským klubem získal dva tituly a jednou vyhrál Ligu mistrů. PSG z brazilského reprezentanta udělal nejdražšího hráče v historii, když více než zdvojnásobil dosavadní rekord Paula Pogby. Za francouzského záložníka Manchester United loni poslal do Juventusu 105 milionů eur.

Prezident PSG poprvé Neymara doprovodil na hřiště Parku princů
Prezident PSG poprvé Neymara doprovodil na hřiště Parku princů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud