11. května 2011 • 10:00

Hulvát Gattuso zpíval s fanoušky: Leonardo je sr*č!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Srovnávají ho s Tomášem Řepkou, ale to je ke stoperovi Sparty krajně nespravedlivé. Letenský kapitán je ve srovnání s Gennarem Gattusem učiněný andílek. Sotva se zapomnělo na jednu kolosální ostudu, udělal záložník AC Milán další.



Milánský velkoklub v sobotu získal po sedmi letech mistrovský titul a hned na Olympijském stadionu v Římě propukly velké oslavy. Hráči AC se radovali přímo s fanoušky, třeba útočník Alexandre Pato přišel přímo do kotle, aby si s rozjařenými tifosi zajuchal.

V tak slavnostním okamžiku však Gennaro Gattuso myslel na jediné. Na odplatu. Mezi ultras dorazil hned po Patovi, chytil se s nimi kolem ramen a začal s gustem zpívat: „Leonardo é uomo di merda.“ (něco jako Leonardo je sr*č)

Cíl vulgárního popěvku, Brazilec Leonardo, vedl ještě v minulé sezoně AC Milán. Loni na podzim však převzal konkurenční Inter, a stal se tak nepřítelem červenočerného státu.

Gattuso měl navíc s mladým koučem nevyřízené osobní účty, protože pod ním moc nehrál. Tak se mu po svém pomstil.

Podívejte se, jak si Gattuso notoval s fanoušky:

Gennaro Gattuso si společně s fanoušky prozpěvuje vulgární popěvek na svého bývalého kouče Leonarda
Video se připravuje ...

Teď mistrovi světa z roku 2006 hrozí za jeho nevkusný pěvecký výkon disciplinární stíhání. A bez odezvy to nenechá ani vedení klubu, které si zakládá na korektních vztazích s Interem i své dobré pověsti. Gattusův úlet zkrátka stylu »rossoneri« neodpovídá.

V živé paměti je přitom jeho běsnění v osmifinále Ligy mistrů, kdy dvakrát fyzicky napadl jednoho z trenérů Tottenhamu Hotspur.

A jsme znovu u paralely s Řepkou. V případě sparťanské ikony se mluví o jejím odchodu za lukrativním angažmá do Perského zálivu.

Gattusovi po zápase pořádně ruply nervy
Gattusovi po zápase pořádně ruply nervy

Gattuso je v podobné situaci. I nadále ho vábí Anži Machačkala, která mu nabízí plat, jaký bere v Realu Madrid Cristiano Ronaldo.

„V mém věku už prostě některé cifry nemůžete jen tak ignorovat,“ potvrzuje třiatřicetiletý Gattuso, že mu nabídka z exotického Dagestánu vrtá hlavou.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud