2. listopadu 2008 • 12:59

Fanoušci AS Řím napadli autobus s fotbalisty

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozzlobení fanoušci AS Řím zaútočili na týmový autobus, kterým se fotbalisté vraceli po sobotní porážce 0:2 na hřišti Juventusu Turín. Dvě hodiny po půlnoci házeli do oken autobusu různé předměty a hráče zasypávali nespokojenými výkřiky.



"Jste žoldáci! Běžte pracovat!" volal jeden z příznivců římského týmu, který v italské lize prohrál počtvrté za sebou a krčí se v dolní části tabulky.

Kouč Luciano Spalletti, který dovedl AS třikrát za sebou k titulu italského vicemistra, má navzdory současným neúspěchům důvěru vedení klubu.

"Říkám stále hráčům, že nemůžeme zapomenout na to, čeho jsme dosáhli v posledních třech letech. Musíme jen méně mluvit a více jednat. Teď nás čeká další důležitý zápas. Když se semkneme, můžeme to zvládnout," řekl sportovní ředitel klubu Bruno Conti.

Fotbalisté AS hrají v úterý v Lize mistrů doma s rozjetou Chelsea, která v sobotu v domácí soutěži deklasovala 5:0 Sunderland.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud