28. dubna 2016 • 11:00

Oko za oko! Fotbalistu trefili rachejtlí, ten použil praporek jako oštěp

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistu Malmö Tobiase Sanu při středečním zápase švédské ligy v Göteborgu zasáhla rachejtle, načež rozezleně hodil po divácích rohový praporek. Utkání bylo předčasně ukončeno v 78. minutě.



Švédský útočník Sana se u postranní čáry rozcvičoval před střídáním, když mu u nohy explodovala pyrotechnika. Bez váhání šel k sektoru fanoušků domácího Göteborgu a hodil mezi diváky tyč s praporkem. Pořadatelská služba pak hráče s dvěma starty za reprezentaci odvedla do šatny.

Rozhodčí po půlhodinové poradě zápas ukončili, stav byl v tu chvíli bezbrankový. "Slyšel jsem ránu, rozhlédl se a viděl Sanu, jak se sklání. Pak už to šlo rychle, pískl jsem a odvolal oba týmy do kabiny," popsal rozhodčí Jonas Eriksson. Incident nyní bude řešit disciplinární komise svazu.

VIDEO | Tobias Sana hodil po fanoušcích praporek

Sana, jenž za Göteborg hrával, se později za reakci omluvil. I když ho z výbuchu bolely hlava i uši. "Když jsem překonal prvotní šok, cítím, že to bylo nejhloupější rozhodnutí mého života," napsal v prohlášení. "Spousta mladých lidí ke mně vzhlíží, takže se chci omluvit." Malmö informovalo, že hráče trestat nebude.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud