12. července 2013 • 10:55

Cristiano Ronaldo na "dovolené": Tajná schůzka s majitelem Monaka!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo si zadělal u šéfů Realu Madrid na pořádný průšvih. Bez jejich vědomí na dovolené v Monaku, kde měl za úkol vyřídit pouze jednu reklamní záležitost, se údajně sešel s bohatým vlastníkem AS Monaco! Informaci zveřejnil francouzský magazín Le10Sport.



Ronaldo bude muset na kobereček a vysvětlovat, zda je tvrzení francouzského časopisu pravdivé. Na schůzce s Dmitrijem Rybolovlevem, ruským miliardářem, který v Monaku buduje superklub, měl prý jednat o případném přestupu. Což pochopitelně nemůže bez svolení Realu Madrid.

Podle magazínu se sešli na konci minulého pracovního týdne. Schůzku domluvil hráčův agent Jorge Mendes, který je na přestupovém poli velice aktivní... Ronaldo si měl vyslechnout lákavou nabídku na "astronomický plat", který ke všemu nemusí v Monaku danit.

Cristiano Ronaldo v Monaku.Foto EPA
Zbohatlík Rybolovlev disponuje neomezenými finančními prostředky, které již využil třeba na útočníka Falcaa. Jeho příchodem všem vyrazil dech. Ale pokud by koupil Ronalda, byl by to ve fotbalovém světě mnohem větší šok.

Ovšem portugalský útočník se již několikrát nechal slyšet, že o přestupu neuvažuje. Ani v souvislosti se spekulacemi o návratu do Manchesteru United.

"Jsem šťastný, že jsem hráčem Realu Madrid. Moje budoucnost je právě v tomto klubu," řekl Ronaldo při návštěvě Monaka. Pak ale dodal: "Nemůžu říct, že bych nikdy nešel do AS Monaco, který má tak skvělého majitele..."

Svým nadřízeným bude mít co vysvětlovat, kde onoho "skvělého majitele Monaka" poznal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud