30. července 2014 • 12:05

Suárez už trénuje! Barcelona si užívá, on je sám v horách

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Luis Suárez, který po MS v Brazílii přestoupil z Liverpoolu do Barcelony, začal s přípravou na nadcházející sezonu. Kvůli trestu od FIFY za kousnutí protihráče ovšem nesmí trénovat s týmem, ani využívat zázemí klubu. Proto uruguayská hvězda zamířila do španělských Pyrenejí, kde dostává dávky pod osobním trenérem. Jeho spoluhráči si mezitím užívali pohodičku v tréninkovém centru ve Velké Británii.



Kvůli známému čtyřměsíčnímu trestu za „kousanec“ může Luis Suárez odehrát svůj první zápas za Barcelonu až koncem října. Tedy pokud nevyjde jeho poslední šance - odvolání k arbitrážnímu soudu pro sport.

Proto musel dnes začít Suárez s přípravou v pyrenejských horách. Místo není zvoleno náhodně, Barcelona ho již dříve využila. Podmínky pro trénink jsou tam vynikající.

Uruguayec ovšem nesmí využívat jakékoliv výhody od klubu. Musel si tedy najmout vlastního osobního trenéra a věřit v jeho schopnosti. Nic jiného ostatně nezbývá ani činovníkům Barcelony.

VIDEO | Hráči Barcelony se na tréninku na rozdíl od Suáreze bavili

Suárezovi noví spoluhráči si mezitím užívali pohodového týmového tréninku v krásném fotbalovém centru v St George's Parku ve Velké Británii a celou dobu se dobře bavili.

Zatímco na jejich tvářích byly neustále k vidění úsměvy, Suárez asi v příliš dobré náladě nebyl. Vidina tří měsíců individuálního tréninku není vůbec příjemná. Hvězda loňského ročníku Premier League si ale za trápení může sama.

Od začátku tréninku Barcelony panovala mezi všemi hráči dobrá nálada
Od začátku tréninku Barcelony panovala mezi všemi hráči dobrá nálada

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud