1. července 2011 • 04:00

Řekl, že je nástupcem Čecha. Teď toho lituje

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pochválil se, že má být nástupcem Petra Čecha, a teď se kárá. Devatenáctiletý fotbalový brankář Thibaut Courtois se v belgickém rádiu pochlubil tím, že o něj má zájem Chelsea a do budoucna s ním počítá jako s nástupcem Petra Čecha. Jeho otec teď zuří. Bojí se, že si tím na Stamford Bridge zavřel dveře.



Courtois působí v Racingu Gent, kterému dokázal letos vychytat belgický titul. Talentu mladého golmana si všimli i na Ostrovech a kontaktovala ho londýnská Chelsea.

Brankář se nerozvážně vyjádřil v belgické rozhlasové stanici: "Mnoho klubů se o mě zajímalo, ale s nejkonkrétnější nabídkou přišel jeden z top anglických týmů. A každý ví, o kterém mluvím."

A rád poznamenal i další podrobnosti. "Chelsea nabídla mému agentovi zajímavé podmínky. Mně sdělili, že mě chtějí, neboť ve mně vidí nástupce Petra Čecha," prozradil.

Tato nerozvážná slova zvedla ze židle jeho otce. "Má tady v Gentu smlouvu ještě na tři roky a všichni jsme s ní spokojeni. Byla to mladistvá nerozvážnost a dostal za to pořádně napomenuto," pokáral ho otec. Golman pak svou chybu přiznal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud