4. května 2016 • 13:10

Turci mlží kolem Kadlece. Měl jednat se Spartou, ale místo toho trénoval

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Michal Kadlec po sezoně opustí Fenerbahce a vrátí se do pražské Sparty, informují turecká média. Transfer českého fotbalisty považují za hotovou věc. Dokonce připojila informaci, že reprezentant v posledních dnech netrénoval s týmem, aby si vyřídil potřebné záležitosti pro přestup. Ovšem podle informací deníku Sport to není tak žhavé.



Variant, kam by se mohla ubírat další kariéra Michala Kadlece je víc. Obdržel od vedení Fenerbahce nabídku na prodloužení smlouvy, ta nynější vyprší k 30. červnu, a zájemci se ozývají i z bundesligy.

Včera navíc s týmem normálně trénoval, což potvrdila obsáhlá fotogalerie na oficiálním webu istanbulského celku. „Rozhodnu se až po EURO,“ nechal se nedávno slyšet Kadlec. Kromě Sparty se spekuluje také o zájmu Herthy Berlín.

Všichni zúčastnění se zatím k možným jednáním vyjadřují diplomaticky. „Michal Kadlec je pro Spartu zajímavý hráč, což vedení klubu už několikrát potvrdilo. Nicméně vše se odvíjí od konce jeho kontraktu v Turecku,“ řekl Blesku tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

„Budoucnost Michala Kadlece budeme řešit po jeho příletu na soustředění národního týmu před mistrovstvím Evropy,“ okomentoval Kadlecovu budoucnost PR manažer Petr Halaburda z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud