2. září 2014 • 08:00

SOUHRN: Sledovali jsme poslední den fotbalových přestupů v Evropě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli. Transfery, jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše jsme v poslední den přestupového okna podrobně sledovali.



10:41

JEDNÁNÍ. Žádný Arsenal! Jihoamerická a španělská média tvrdí, že Radamel Falcao se dohodl na přestupu do Manchesteru United! AS Monaco vyinkasuje 65 milionů eur, kolumbijský útočník podepíše smlouvu na čtyři roky.

10:39

SPEKULACE. Obránce Matija Nastasic je na odchodu z Manchesteru City. Zájem o jeho služby amjí v Arsenalu a Tottenhamu. Vedení "citizens" ale preferuje obchod s druhým jmenovaným klubem.

10:31

JEDNÁNÍ. Bývalý trenér Chelsea Avram Grant jedná o svém příchodu s rumunským klubem Otelul Galati. Už dnes by mohl být představen jako nový kouč.

9:52

JEDNÁNÍ. Zdroje britské televize Sky Sports potvrzují zájem Arsenalu o kolumbijského útočníka Radamela Falcaa z AS Monaka. Nabídku ale teprve připravuje. Pokud by tento transfer nevyšel, alternativou "kanonýrů" jsou exsparťan Bony Wilfried (Swansea) a Carlos Bacca (Sevilla).

8:20

SPEKULACE. Nadějného devatenáctiletého francouzského záložníka Adriena Rabiota z PSG údajně natěšenému Arsenalu vyfouklo AS Řím.

8:11

SPEKULACE. Real Madrid prý jedná s Manchesterem United o hostování Javiera Hernandeze, Bílý balet by ho chtěl zapůjčit do konce sezony. Louis van Gaal prý také nabídl šéfovi Edu Woodwardovi, že najde kupce pro šest hráčů z prvního týmu. Chystá se výprodej nechtěných?

8:00

A máme tu poslední přestupů v Evropě, dají se očekávat zajímavé nákupy na poslední chvíli, tak sledujte náš ONLINE! Možná největší rybou v přestupovém rybníku zůstal Radamel Falcao. O kolumbijského útočníka svádí bitvu Manchester City a Arsenal, oba celky nabízejí Monaku něco kolem 55 milionů liber, tedy asi 1,9 miliard korun.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud