28. prosince 2015 • 17:50

Fanoušci mají jasno: Kdo vládne simulantům? Kdo je frajírek?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Koho fotbaloví fanoušci nenávidí, kdo je největší simulant a kdo je nejvíc agresivní?Koho fotbaloví fanoušci nenávidí, kdo je největší simulant a kdo je nejvíc agresivní?FOTO: Koláž iSport.cz

    Ve fotbalovém světě najdeme různé typy hráčů. Existují klubové ikony, které fanoušci milují a nedají na ně dopustit. Objevují se také hráči, kteří fotbalovým příznivcům leží v žaludku. Francouzský deník L'Equipe provedl speciální průzkum a zjistil, koho fanoušci nenávidí, kdo je podle nich největší simulant a kdo se nejvíc agresivní.

  • Nejvíc agresivní

    Drsný zákrok Nigela de JongaFoto Profimedia.cz

    Podle průzkumu francouzského deníku do této kategorie patří nizozemský záložník Nigel de Jong, který mimo jiné ošklivě atakoval Xabiho Alonsa ve finále světového šampionátu v roce 2010. Dalším velkými násilníky jsou například bosenský obránce Emir Špahič či obránce Realu Pepe.

  • Nejvíc arogantní

    Cristiano RonaldoFoto Reuters

    Zahledění do sebe nejvíce ze všech jsou prý útočník PSG Zlatan Ibrahimovic a hvězdný Cristiano Ronaldo z Realu Madrid. Podle L'Equipe se nebojí pochválit sami sebe. Hned za nimi se v průzkumu umístili Samir Nasri a Patrice Evra.

  • Největší simulanti

    Sergio Busquets se válí po zásahu MottyFoto ČTK/AP

    V této kategorii vyšel jako jasný vítěz průzkumu defenzivní záložník Barcelony Sergio Busquets. Někteří fanoušci si ještě možná vzpomenou na semifinálový duel španělského mistra a Interu Milán v Lize mistrů z roku 2010, kdy se španělský fotbalista teatrálně skácel po souboji s Thiagem Mottou. Dále do této skupiny patří Arjen Robben či Mathieu Valbuena.

  • Nejvíc nenáviděný

    Útočník Chelsea Diego Costa v utkání proti Leicesteru CityFoto Reuters

    Podle fanoušků je jasnou volbou španělský útočník ve službách Chelsea Diego Costa. Jako hlavní příčinu jeho zařazení lze doložit na ošklivých zraněních, které způsobil například Kondogbiovi, Sissokovi či Wellingtonovi.

  • Zvláštní charakter

    Mario BalotelliFoto Profimedia.cz

    Zvláštní kategorii si za své kontroverzní charaktery získalo trio John Terry, Mario Balotelli a Niklas Bendtner. Obránce Chelsea na sebe upozornil především častými záletnickými aférkami. Balotelli je zase považován za nezvladatelného raubíře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud