17. května 2016 • 18:16

Hraj v DEATH MATCH reality show a staň se slavným

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odjakživa je vaším snem dav fanoušků skandující vaše jméno? Milujete fotbal a neumíte si představit život bez něj? Snili jste někdy o tom, jak svým gólem rozhodnete zápas? Tak to byste teď měli dávat opravdu pozor. Tohle tu ještě nikdy nebylo. Letos se v České republice koná fotbalová REBEL DEATH MATCH reality show. To znamená zápasy na ostří nože a skandující fanoušci v designové aréně. Dostanete možnost ukázat, co se ve vás skrývá a za odměnu vás pošleme na Anglickou Premier League. Přihlaste se s týmem a zahrajte si v jedinečných bojích o přežití.



Tento unikátní projekt – celorepubliková sportovní událost - "dead match" tým reality show v jednom v malé kopané (5x5 – 4+1), která se v ČR ještě nikdy neuskutečnila.

Fotbal je nejpopulárnějším sportem nejen u nás v ČR, ale i na celém světe. Týmová reality show ve fotbale je unikátní sportovní model s celorepublikovým přesahem. Show plná emocí, lidských příběhů a napětí. Kde se za úspěch platí dřinou, vášní, odhodláním a vírou v sebe a svůj tým.

Rostoucí popularitu tzv. "bojů o přežití“/ „dead match", kdy mezi sebou soutěží týmy a jednotlivci, chceme aplikovat do sportovní aktivity nejpopulárnějšího sportu ve světe fotbalu.

Nejdříve castingy

Celá REBEL DEATH MATCH reality show začne výběrovým castingem v Praze, Ostravě a Plzni. Jedno z těchto tří měst se pro váš tým stane branou do finále. Záleží pouze na vás, které město si zvolíte. Složte tým s maximálně 9 hráči a připravte se zápasy v rozlosovaných skupinách v obou víkendových dnech. Rozhodující pro postup bude Death match systém. Ten ukáže, kterých 15 týmů se probojuje do finále a kdo pojede domů.

Každý tým nastoupí do zápasu vždy ve složení 4 hráčů a brankáře. Šance, že vyhrajete je velká, protože hráči s profesionální smlouvu na hřiště nesmějí. Znáte-li futsalová pravidla, tak budete hned od začátku ve výhodě. Právě dle futsalových pravidel se totiž FOTBALL DEATH MATCH reality show bude řídit.

Velké finále v Praze

Všichni hráči z finálových 15 týmů si vyzkouší, jaké to je být vrcholovým fotbalistou. Zažijí 5 nezapomenutelných týdnů ve FAN VILLAGE kempu. Pod dozorem odborných porotců a profesionálních trenérů ze sebe budou neustále vydávat to nejlepší. Každý detail rozhoduje o vítězství v reality show.

Každý týden DEATH MATCH reality show opustí týmy, které v boji o přežití neuspějí. A v posledním víkendu se mezi finálovou čtveřicí v desénové aréně rozhodne o vítězi fotbalové REBEL DEATH MATCH reality show.

Výhry za to stojí

Každý boj o přežití a postup výš v reality show bude nezapomenutelným zážitkem. Ale to vše ještě umocní výhry, které jsme pro finálové týmy přichystali. Zájezd na ligové zápasy v nejprestižnějších ligách s ubytováním. Značkové oblečení pro všechny hráče v týmu. Finanční odměna, nebo účast v zákulisí při zápase Národního futsalového týmu. Tohle a ještě víc čeká na ty nejlepší v REBEL DEATH MATCH reality show. Bude to boj, tak se přihlaš a bojuj i ty!

Ceny pro vítěze

Tým, který přežije poslední a stane se tak vítězem celé reality show vyhraje ceny v hodnotě 500 000 Kč.

- Finanční odměnu

- Zájezd s futsalovou reprezentací

- Zájezd pro celý tým na ligový zápas Top mužstev z nejlepších evropských lig

Fanzóny

Každé castingové město bude mít v okolí Death match reality show hřišť vestavěné fazóny, kde si užijete legraci s přáteli i rodinou.

Až si vyřvete hlasivky při fandění, tak si vyzkoušejte sportovní atrakce jako

- Fotbalové Golf hřiště s 12 jamkami, které se jen tak někde nevidí

- Zóna na měření fotbalových schopností Shooting zone (měření síly, rychlosti střely)

- Robokeeper (speciální brankařský trenažér)

- Fotbal Pool (fotbalové kulečníky)

- Skim Boarding zone

- Speciální lidský stolní fotbálek

Celý víkend vám k tomu všemu bude hrát na své hudební stage Evropa 2 s vystoupením kapel a DJs. K tomu si zasoutěžíte o zajímavé ceny.

Death match footballFoto Death match football

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud