1. června 2016 • 09:35

Unesený fotbalista si zavolal o pomoc, zločin organizoval jeho bratranec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Únos mexického fotbalového reprezentanta Alana Pulida o víkendu pravděpodobně zorganizoval jeho bratranec. Hráčova příbuzného Osvalda Velazqueze policie v úterý zatkla jako druhého podezřelého, první byl zadržen už o den dříve.



Pulido, účastník předloňského mistrovství světa v Brazílii a hráč Olympiakosu Pireus, byl unesen v noci na neděli při návratu z oslavy v rodném městě Ciudad Victoria. Jeho snoubenku únosci propustili, za fotbalového reprezentanta požadovali po jeho rodině šest milionů pesos (téměř 8,8 milionu korun).

Zatímco rodina vyjednávala o výkupném, Pulido přemohl jednoho z únosců, sebral mu telefon a zavolal si o pomoc. Speciální jednotky ho pak v noci na pondělí osvobodily. Fotbalista při záchranné akci utrpěl jen lehké zranění ruky.

Právě sever Mexika je proslulý organizovaným zločinem. Pulidův bratranec může být podle policie členem gangu zaměřeného na obchod s drogami a únosy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud