25. listopadu 2010 • 04:00

Záruba: Bosák to měl říct v přímém přenosu

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Teď jsem to viděl," hlásil do telefonu hokejový komentátor Robert Záruba. Poločasovou debatou komentátorů Jaromíra Bosáka a Vladimíra Táborského, která se nedopatřením objevila na internetu, se baví fanoušci napříč republikou. A šéfkomentátor České televize není výjimkou.



"Slyšel jsem to, jsou tam věci, které jsou veselé, i které nejsou moc veselé, ale je to upřímné," řekl v rozhovoru pro iSport.cz Robert Záruba. "Nějaké to hrubší slovo, které tam padne, je dané tím, že nikdo nečekal, že se to bude zveřejňovat."

Co jste na to říkal?
"Nic, pobavil jsem se. To jsou věci, které nejsou určené ke zveřejnění a nejsou částí oficiálního programu. A když už to někdo dá na internet, tak je potřeba to tak brát. To je jako když si budou dva lidi povídat v hospodě, někdo je u toho nahraje a vlepí to na internet."

Už jste o nahrávce mluvil s Bosákem?
"Ne, ne, ne. My se o tom asi ani bavit nebudeme."

Stalo se vám někdy něco podobného?
"Určitě. Akorát to asi nebylo na internetu. Přihodilo se mi, že dost věcí, které měly být mimo, tak ve vysílání nakonec byly. Ale ne v takovémhle rozsahu, to je pravda. Mít takhle pěkně nahranou přestávku, to je poprvé. (úsměv) A vzniklo to mimo Českou televizi, to je potřeba říct. To vzniklo někde na těch internetových stránkách."

Audionahrávka konverzace Jaromíra Bosáka a Vladimíra Táborského o poločase utkání Ml. Boleslav - Slavia.
Audionahrávka konverzace Jaromíra Bosáka a Vladimíra Táborského o poločase utkání Ml. Boleslav - Slavia.

Dáváte si pozor, aby se vám nestalo něco podobného? Kontrolujete si mikrofon?
"Já si ho na přestávku většinou vypínám. A hlavně ani během přestávek moc nemluvím. Tahle byla hodně upovídaná (smích)."

Co říkáte na reakce fanoušků, kteří jsou v drtivé většině na Bosákově straně? Někteří dokonce navrhují, aby takhle komentoval stále...
"Možná škoda, že něco z toho nezaznělo v té oficiální části, která byla určená divákům. (smích) Samozřejmě v trochu jiné formě, ale v tom duchu, že dva lidi se upřímně baví o fotbale a říkají, co si o tom myslí. Mně to nepřijde špatné. A myslím si, že oba dva - Míra i Vladimír Táborský - jsou všechno schopní zopakovat do očí těm lidem, o kterých mluvili. O tom nepochybuju. Kdyby tam říkali něco, co by pak nedokázali říct znovu nebo se za to styděli, tak takové pomlouvání by bylo horší. Byly to jejich názory, ale bez nějakých dramatických urážek. Kdybychom si nahráli dva lidi na stadionu nebo v hospodě, tak bychom slyšeli asi něco podobného."

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud